در وصف یک فرمانده گمنام
به گزارش کارشناس اقتصادی ایران، سردار شهید حاج داود کریمی فرزند محمد در 27 بهمن 1326 در محله سلسبیل تهران به دنیا آمد. پدرش مازندرانی و مادرش قزوینی بود. دیوید اولین فرزند خانواده بود و پس از کودکی در شش سالگی به مدرسه رفت. هشت ساله بود که پدرش فوت کرد.
پس از مدتی خانواده کریمی به محله نازی آباد نقل مکان کردند. دیوید در حین تحصیل در یک مغازه تراشکاری کار می کرد. او از نوجوانی نان آور خانه بود و تحصیلات ابتدایی را در دبستان الرازی و تحصیلات متوسطه را در مدرسه متوسطه دولتی العلمیه به پایان رساند.
وی در 24 خرداد 1342 در تظاهرات مردمی علیه نظام شرکت کرد و برای اولین بار نام امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) را شنید که به گفته ایشان در آن زمان «حاج آقا روح الله» نامیده می شد. زمان
حاج داود در جوانی با بسیاری از فعالان سیاسی و مذهبی آشنا شد. شهید حاج مهدی عراقی در معرفی داود کریمی با شخصیت امام (رضوان الله علیه) نقش بسزایی داشت.
سالهای اولیه دهه 50 که جامعه ایران پر از شور و التهاب انقلابی بود. داود کریمی و چند تن از دوستانش گروه “فجر اسلام” را ایجاد کردند. این گروه در تهران یکی از قدرتمندترین گروه هایی بود که اعتماد مردمی مانند آیت الله دکتر سید محمد حسین بهشتی و آیت الله محمدرضا مهدوی کینی را به خود جلب کرد. در این حرکت سیاسی نیمه مخفی و چریکی با این علما در ارتباط بود و از راهنمایی آنها بهره می برد.
به نظر می رسد روابط فجر اسلام و سازمان مجاهدین خلق از ابتدا روابط بسیار دوستانه ای داشته است. اما بر اساس مواضع مذهبی و سیاسی، ارتباط این دو گروه مخفی در سال 1352 قطع شد، زیرا اعضای گروه “فجر اسلام” معتقد بودند که این سازمان گمراه است.
وی در 16 شهریور 1349 هجری شمسی ازدواج کرد و ثمره این ازدواج یک دختر به نام «مریم» و سه پسر «میثم»، «محمدصادق» و «محمود» بود. او به مبارزه ادامه داد، اما شور و شوق انقلابی و بسته شدن میدان مبارزه در ایران، او را بر آن داشت که مانند بسیاری از همرزمانش راهی لبنان شود. در آنجا با شهید دکتر مصطفی شمران و شهید محمد منتظری آشنا شد. پس از مدتی به دلیل استعداد ذاتی که داشت، مربی نیروهای چریکی شد.
او در اوایل سال 57 به کشور بازگشت و با دوستان و همراهانش چهار هیئت مذهبی در منطقه نازی آباد برای مبارزه با رژیم طاغوت تأسیس و سازماندهی کرد و با تجربیاتی که در گذشته به دست آورده بود رهبری آنها را بر عهده گرفت. سال. انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی رسید و دهه فجر انقلاب آغاز شد. حاج داود در اوایل با کمک سایر رزمندگان کمیته انقلاب اسلامی نازی آباد را تأسیس کرد و رهبری و مسئولیت این کمیته را بر عهده گرفت.
او یکی از اعضای اصلی تشکیل آن بود و پس از مدتی به عضویت کمیته مرکزی سپاه پاسداران در تهران درآمد. حاج داود در دفتر هماهنگی سپاه پاسداران ایران کار می کرد و مأموریتش نظارت بر تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شهرهای مختلف کشور بود. حاج داود کمتر از یک سال فرمانده سپاه هفتم و فرمانده سپاه تهران بود.
همانطور که از قول رفیق شهید بر می آید: پس از فاجعه هفتم ترمه و هشتم شهریور و بروز هرج و مرج امنیتی ناشی از فعالیت های خرابکارانه گروهک های مختلف ضد انقلاب در تهران، حاج داود کریمی و همراهانش با راه اندازی «گشت های ثارالله» امنیت را به پایتخت بازگرداندند. و گروه های حمایت از شخصیت های سیاسی.
از جمله اقدامات حاج داود کریمی تشکیل ارتش در شهرهای کردستان بود. شهرهای این استان امن نبود و احزاب مختلف مسلح و مورد حمایت نیروهای خارجی بودند. با این حال، او با این کار موافقت کرد.
حاج داود کریمی در ابتدای جنگ تحمیلی عازم منطقه جنوب شد. در این دوره که تا سال 61 ادامه داشت، بر اساس آموخته هایش در لبنان، مسئولیت آموزش نظامی سپاه پاسداران ایران را بر عهده گرفت. به گفته همرزمان شهیدش از سال 64 به عنوان بسیج و رزمنده گمنام در عملیات های زیادی شرکت کرده است.شهید کریمی در عملیات الفجر 8 در منطقه عملیاتی فاو شرکت کرد و در گردان های مهندسی رزمی جهاد سازندجی خدمات شایانی ارائه کرد. .
حاج داود در نیمه اول سال 65 به مدت 5 ماه به عنوان مسئول بازرسی بنیاد شهید انقلاب اسلامی خدمت کرد و پس از آن به مدت یک سال مسئولیت حفاظت از ارتباطات کشور را بر عهده داشت. وی در فاصله سال های 65 تا 67 به عنوان مدیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر منصوب شد و چندین اردوگاه تاکتیکی برای مبارزه با ورود این مواد افیونی به کشور ایجاد کرد.
وی در این مدت به عنوان فرمانده قرارگاه مرکزی محمد رسول الله (ص) و قرارگاه های تاکتیکی وابسته به آن در شرق کشور در قالب طرح «الولیات» مسئولیت مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر را بر عهده داشت. . حاج داود در غرب کشور در عملیات بزرگ و سرنوشت ساز مرصاد بار دیگر با لباس بسیج وارد صحنه شد و با کنترل بخشی از جبهه ضربات مهلکی به منافقین ارباب رجوع وارد کرد.
حاج داود پس از جنگ تحمیلی به کارگاه تراشکاری خود که به گفته دوستانش این بار «حیاتر» بود و در جاده بقرآباد قرار داشت، بازگشت.
به گفته امیر سرتیپ دادبین، با توجه به اینکه وی دچار مشکلات شیمیایی بود و تحت فشار و رنج فراوانی قرار گرفته بود، تا آخرین لحظه که توانست روی پاهای خود بایستد، کار ساختمانی را متوقف نکردند.
حاج داود از سال 68 تا زمان شهادتش فقط یک قالب ساز ساده بود. به دنبال مقام نبود و درجه ای بر دوشش نمی خواست. «فرمانده عملیات جنوب» و سردار گمنام سال های دفاع مقدس به آغوش مردم بازگشت. این مرد پاک سرشت که به قول همرزمانش بیزاری نداشت و تمام وجودش جاذبه و شور و عشق به انقلاب و نظام اسلامی بود.
آیت الله خامنه ای پیام بر اساس شهادت داود کریمی، وی دارای این عنوان است “سردار رشید اسلام” آنها اظهار داشتند که “در تمام دوران بعد از انقلاب او صادق و پاک بود.”
سرلشکر حاج داود کریمی فرمانده وقت سپاه دهم (سپاه تهران) در 24 شهریور 1382 به همرزمان شهیدش پیوست.
khabarfarsi به نقل از توژال