همسرمایهگذاری ۴۸۳ میلیارد تومانی صندوق نوآوری در ۱۸۸ طرح استارتآپی
به گزارش گروه اقتصادی علم و آموزش ایران. مصطفی البغدادی امروز دوشنبه است رویداد دوشنبه های راه اندازی شماره 53 در حوزه نوآوری در صنعت ساختمان در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری که علاوه بر سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با معرفی 10 شرکت نوظهور در حوزه صنعت ساختمان به سرمایه گذاران خطرپذیر همراه بود. وی ضمن ارائه خدمات مختلف صندوق نوآوری برای شرکت های دانش بنیان گفت: با ارائه خدمات متنوع 79 تلاش می کنیم به توسعه فضای نوآوری مالی و اکوسیستم فناوری در کشور کمک کنیم.
وی افزود: بیش از 10 سال از فعالیت صندوق نوآوری و شکوفایی می گذرد و مجموع خدمات مالی ارائه شده به شرکت های دانش بنیان در این مدت به 63 تلاش رسید.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: بخشی از اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور را شرکت های دانش بنیان و بخشی دیگر را استارتاپ ها و شرکت های خلاق تشکیل می دهند که نیازمند حمایت جدی هستند.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: صندوق به طور مستقیم از استارتاپ ها حمایت نمی کند، زیرا این امر تعادل بازار را به هم می زند و حمایت دولت را به شرکت های خصوصی و در نتیجه همراه با سایر فعالان بخش خصوصی فعال در حوزه عرضه استارت آپ ها و شرکت های خلاق سرمایه گذاری شده است.
وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در 114 طرح با شتابدهنده های دانش بنیان 96 میلیارد تومان و در 74 طرح با 30 صندوق پژوهش و فناوری 387 میلیارد تومان کمک کرد و ضمن کمک به تشکیل و تقویت صندوق های جسور بورسی، کمک کرد. به ما هم کمک کرد.
البغدادی خاطرنشان کرد: در رویدادهای استارت آپ و لینک دوشنبه در کنار هسته فناوری و شرکت های نوپا هستیم. تا به امروز 52 رویداد استارتاپ دوشنبه برگزار کرده ایم، میزبان 450 تیم استارتاپی بوده ایم و 80 میلیارد تومان کمک مالی کرده ایم.
وی افزود: امروز در پنجاهمین رویداد دوشنبه استارتاپ در حوزه «نوآوری در صنعت ساختمان»، 10 شرکت استارت آپی برنامه های خود را به سرمایه گذاران ارائه کردند و کل سرمایه درخواستی این شرکت ها بالغ بر 24 میلیارد تومان است و امیدواریم که آنها قادر به انجام این کار خواهند بود. در جذب سرمایه موفق خواهید شد.
مدیر مرکز مهندسی و ساخت و ساز چینیسا (بیلدساپ) نیز در این مراسم گفت: بیش از 33 درصد از تولید ناخالص ملی کشور به صنعت ساختمان اختصاص دارد و این صنعت بزرگترین اکوسیستم اقتصاد کشور محسوب می شود و از حجم وسیعی برخوردار است. ظرفیت سرمایه گذاری در زمینه ساخت و ساز و صنعت زیرساخت وجود دارد
محمد البروجردی وی تصریح کرد: صنعت ساختمان چند رشته ای و دارای زنجیره ارزش زیادی است. فرصت ها و چالش های بسیاری در صنعت ساخت و ساز و زیرساخت وجود دارد که نشان دهنده لزوم توجه بیشتر ما به استفاده از فناوری و نوآوری برای غلبه بر این چالش ها است. فناوری های نوین اکنون در این حوزه حضور ضعیفی دارند و باید صنعتی سازی و سرعت ساخت و ساز را افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از حلقه های مهم در کمک به حل مشکلات صنعت ساختمان، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها، شرکت های نوظهور و خلاق هستند که می توانند اندیشه نو و ایده های خلاقانه را به این حوزه تزریق کنند و این رویداد با حضور هدف از شناسایی و ارائه این ایده ها به سرمایه گذاران است.
استارت آپ آرکا با پلتفرم آرکا پلتفرم / پلتفرم انتخاب و ارتباط با تامین کنندگان ساخت و ساز. شروع با طرح زیوان پلاس / خدمات واقعیت مجازی و واقعیت افزوده برای معماران. Robo Startup Design Robowash/Washing Robot; با iBIMone با طرح داشبورد مدیریت پروژه iBIM شروع کنید. iBIMvillage را با پلتفرم iBIMvillage شروع کنید. یک استارت آپ به روز با طرح سیستم مدیریت تعاونی ها و سازندگان مسکن؛ آغاز به کار صنعت بندری پارس فرتاک (VIPAN) با پروژه VIPAN / خدمات آنلاین برق; Beam Plus را با یک طرح کمکی هوشمند برای کنترل و مدیریت پروژه های ساختمانی شروع کنید. استارت آپ آریا گستران هوپاد (اسکوپ) با طرح مدیریت یکپارچه دفاتر فنی پروژه های ساختمانی با نام تجاری (اسکوپ). استارتاپ Creative Four Corners (Idea Ro) با پلتفرم طراحی آنلاین Idea Ro، 10 استارتاپ در این رویداد حضور یافتند و برنامه های خود را برای افزایش سرمایه ارائه کردند.
khabarfarsi به نقل از توژال