گسترش همکاری بنیاد ملی نخبگان با شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران
به گفته این اقتصاددان ایرانی، تفاهم نامه بین بنیاد ملی نخبگان و شرکت ملی فرآوری و پخش فرآورده های نفتی ایران به منظور توسعه همکاری های مشترک و همه جانبه علمی، پژوهشی و فناوری و استفاده مناسب از توانمندی های علمی و تخصصی موجود کشور برای حل مشکلات با امضای سعید خدایگون قائم مقام بنیاد ملی نهوبگون و محمدصادق عظیمی فر معاون وزیر نفت و مدیر کل شرکت فراوری و پخش فرآورده های نفتی ایران وارد این بخش شد. یک کشور شد.
سعید حدیگون در مراسم امضای این تفاهم نامه با ابراز خرسندی از این همکاری گفت: یکی از رسالت های بنیاد ملی نخبگان شناسایی و حمایت از نخبگان کشور است و هدف ما استفاده از توانمندی های این نخبگان است. برای حل مشکلات واقعی کشور در این راستا، فراهم کردن بستر مشارکت نخبگان در برنامههای عملیاتی و حل مشکلات، از وظایف اصلی بنیاد است.
وی با اشاره به دو پروژه اصلی این بنیاد گفت: پروژه احمد روشن با ایجاد 240 مرکز حل مشکل از توان نخبگان برای حل مشکلات مختلف کشور استفاده می کند. برخی از این مسائل تقاضا محور هستند و توسط شرکت ها و سازمان هایی مانند شرکت ملی پخش مطرح می شوند. بخشی دیگر از موضوعات، اولویت هایی است که در سطح ملی تعیین می شود و نیازمند مشارکت گسترده است.
خدایگان با تاکید بر اهمیت همکاری با صنعت نفت گفت: با توجه به نقش تعیین کننده نفت و فرآورده های مرتبط با آن در اقتصاد کشور، این تفاهم نامه می تواند زمینه مناسبی برای رفع مشکلات در این زمینه فراهم کند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه افزود: در مرحله اول با تشکیل کارگروه های مشترک موضوعات با سطح فناوری پایین تر مشخص و بررسی می شود و در مراحل بعدی سعی می کنیم با سطح بالاتری مسائل را حل کنیم. سطح تکنولوژی
وی در پایان ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی (رض) و روز پدر خطاب به حضار گفت: امیدوارم این یادداشت سرآغاز راه روشنی برای حل مسائل کلیدی کشور با اتکا به توان است. نخبگان
به گزارش بنیاد ملی نخبگان، همکاری در تشکیل هستههای مشکلمحور مرتبط با مشکلات شرکت در قالب طرحهای شهید احمد روشن و شهید بابایی از جمله اطلاعرسانی به جامعه علمی، انتخاب رهبران، جذب استعدادهای برتر، انجام امور فرهنگی. برنامه ها»، «تامین نیروی انسانی متخصص، معرفی ایده ها و طرح های منتخب و نظارت بر اجرای پروژه ها»، «ارائه خدمات علمی و اطلاع رسانی با محورها از جمله اکتشاف و تحول». دیجیتالیسازی در زنجیره ارزش فرآوردههای نفتی، «تکمیل زنجیره ارزش و افزایش کمی و کیفی فرآوردههای نفتی»، «پیشنهاد راهکارهای عملیاتی برای رفع عدم تعادل سوخت» و «شناسایی فرصتهای همکاری بینالمللی و ارتقای دستاوردهای شرکتهای فناور». از جمله تعهدات بنیاد ملی نخبگان در این تفاهم نامه است.
همچنین شرکت ملی صدا و سیما در این یادداشت درباره «همکاری معنوی در برگزاری رویدادهای رقابتی در چارچوب طرح شهید بابایی»، «همکاری با بنیاد در تشکیل هسته اصلی مشکلات مربوط به مشکلات این شرکت در چارچوب طرح شهید بابایی» چارچوب طرح شهید احمدی روشن، «ارائه نمایندگان برای مشارکت در کارگروه مشترک هماهنگی اقدامات عملی و نظارت بر اجرای تفاهم نامه»، «تامین نیازهای پژوهشی واحدهای مختلف برای توسعه پروژه های مرتبط». “و” ارائه اطلاعات علمی و اطلاعاتی مطابق با اسناد و مدارک هنجار قانونی» متعهد است
در این جلسه مقرر شد کارگروهی برای تسهیل در اجرای تفاهم نامه با هزینه نمایندگان بنیاد ملی نخبگان و شرکت ملی صدا و سیما ایجاد شود.