اخبار اخبار تکنولوژی

رابطه فرهنگی ایران و ژاپن به دیرینگی جاده ابریشم است

تبلیغات بنری


به گزارش گروه علمی «اکونومیست ایران» از دانشگاه تهران، نمایشگاه بین المللی «هنر و فضای بین ایران و ژاپن» در مراسمی با حضور سید حسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران برگزار شد. تهران، سفرای ژاپن و کرواسی در تهران، روح الله نصرتی معاون فرهنگی و اجتماعی و الهوم امین زودا معاون بین الملل دانشگاه تهران افتتاح شد.

حسینی با اشاره به روابط فرهنگی ایران و ژاپن با وجود فاصله جغرافیایی گفت: روابط فرهنگی دو کشور مانند جاده ابریشم است. وجود آثار فرهنگ باستانی ایران در گنجینه شوسوئی و دیگر موزه های ژاپن نشان از اهمیت روابط فرهنگی ایران و ژاپن دارد.

استاد دانشگاه تهران همکاری های علمی را یکی از مظاهر روابط سازنده دو کشور عنوان کرد و افزود: سال هاست که زبان و ادبیات ژاپنی در دانشگاه تهران تدریس می شود. اساتید ما نیز در زمینه ژاپن شناسی به ویژه هنر ژاپن تحقیقات زیادی انجام داده اند. فرصت هایی برای همکاری بیشتر در این زمینه و در زمینه انرژی های تجدیدپذیر وجود دارد. به ویژه فراهم آوردن امکان تبادل دانشجو بین دانشگاه تهران و دانشگاه های ژاپن راه مناسبی برای گسترش روابط دیرینه دو کشور است که باید طراحی شود.

روابط فرهنگی ایران و ژاپن به اندازه جاده ابریشم طولانی است

سفیر ژاپن در تهران همچنین به اهمیت ایران در جاده ابریشم اشاره کرد و گفت: روابط فرهنگی ایران و ژاپن از زمان ساسانیان وجود داشته و از آن زمان به فرهنگ ایرانی در ژاپن احترام گذاشته اند. در هنر ژاپن باستان اشارات زیادی به ایران شده است و بسیاری از آثار ایرانی در موزه های ژاپن نگهداری می شود.

تاماکی سوکادابه تداوم روابط خوب دو کشور در دوران معاصر اشاره کرد و افزود: روابط کنونی ایران و ژاپن نیز روابطی با ثبات است، زیرا مبتنی بر اعتماد و اعتماد متقابل است که برخاسته از منافع دوجانبه است. دو فرهنگ در یکدیگر

امین زودا همچنین گزارشی از وضعیت کنونی روابط دانشگاه تهران و دانشگاه های ژاپن به ویژه در زمینه ژاپن شناسی و زلزله شناسی ارائه کرد.

دراگو شتامبوک، سفیر کرواسی در تهران، الهوم اندرودی، دبیر علمی و مدیر نمایشگاه و کارشناس ارشد دانشکده معماری دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران، مجیدی منتظرزهری، استاد و مدیر گروه موزه ها و فضاهای فرهنگی دانشگاه تهران و استاد ریچی، استاد دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سیدی اسلامی، رئیس دانشکده معماری دانشگاه هنر تهران. میوکه، متصدی نمایشگاه و پروفسور آکیرا تاته هاتا، کارگردان. موزه هنرهای معاصر سایتما یکی از سخنرانان این مراسم بود.

Art and Space Between، نمایشگاهی با تمرکز بر مفهوم آستانگی (MA) در هنر ژاپن، شامل آثار معماران مشهور ژاپنی مانند آراتا ایزوزاکی، شیگرو بان و ریو نیشیزاوا، تا 18 فوریه سال جاری در این پارک دایر خواهد بود. موزه نگارستان دانشگاه تهران.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iraneconomist