ماجرای استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری برای کشتار
به گزارش اقتصاددان ایرانی، حسین دلیریان – سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی – با اشاره به اعترافات افسران ارشد رژیم صهیونیستی که در گزارش اخیر «واشنگتن پست» منتشر شده است. گفت: بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی از سامانههای هوش مصنوعی مانند اسطوخودوس استفاده میکند و از فناوری تجزیه و تحلیل دادههای کاربران شبکههای اجتماعی برای شناسایی اهداف نظامی خود استفاده میکند.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره نحوه عملکرد این مدلها بیشتر توضیح داد: این ابزار بر اساس عضویت در گروههای مرتبط با حماس یا تعداد دفعات تغییر شماره تلفنها به افراد تصمیم میگیرد کاربران را نقض می کند و از این اطلاعات برای مقاصد نظامی استفاده نمی کند.
دلیریان با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با هوش مصنوعی منجر به کشتار زنان و کودکان بی گناه شده است، گفت: یکی از افسران سابق یگان 8200 اعتراف کرد که در برخی موارد مرد بودن هدف برای شروع حمله کافی بوده است. بگذار بمیرد.» چنین استانداردی بدیهی ترین اصول حقوق بین الملل را نقض می کند.
وی با اشاره به نقش برجسته برخی غول های فناوری در پایان دادن به معضل رژیم صهیونیستی، گفت: غول های فناوری وقتی مدعی حفظ حریم خصوصی هستند، محصولات و پلتفرم های خود را عرضه می کنند، اما اطلاعات کاربران در این راه نظامی استفاده می شود، نمی توانند. از نظر اخلاقی و قانونی مسئول باشد و باید در قبال جنایت جنگی رژیم صهیونیستی با استفاده از اطلاعات شخصی کاربران غزه پاسخگو باشد.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: البته همکاری برخی غول های فناوری با رژیم صهیونیستی تنها محدود به سامانه هوش مصنوعی نیست، بلکه بارها شاهد حذف، سانسور و سوگیری پلتفرم های خارجی در حمایت بوده ایم. . رژیم اشغالگر صهیونیستی سانسور برخی کلمات و یا حذف عکس های رهبران مقاومت و شهدا بر روی سکوها نیز نمونه ای از این موارد است که بارها تکرار شده است.
دلیریان با اشاره به سابقه این پلتفرم ها در سرکوب محتوای مربوط به مردم مظلوم غزه، خاطرنشان کرد: پس از عملیات طوفان الاقصی و در بحبوحه حملات وحشیانه اسرائیل به غزه، تصویربردار هوش مصنوعی یکی از سکوها روی یک سکو قرار گرفت. مسیر مغرضانه در پاسخ به جستجو برای عباراتی مانند “پسر” “مسلمان فلسطینی” عکس های کودکانی را که اسلحه در دست داشتند، برگرداند، در حالی که جستجو برای عباراتی مانند «پسر اسرائیلی» تصاویری از کودکانی که بدون اسلحه در حال تمرین و بازی بودند را تداعی می کرد. این موضوع نیز مصداق بارز سیاست دوگانه برخی تریبون های خارجی و تحریف واقعیت به نفع رژیم جنایتکار است.
وی با اشاره به دیکتاتوری مدرنی که امروز آمریکا و اسرائیل در شبکه های اجتماعی انجام می دهند، گفت: در مقابل این ماجرای تیک توک است که وقتی در تضاد با جریان فکری آمریکا و اسرائیل باشد، در آمریکا به ممنوعیت کامل می رسد. . . نمونه بارز آن نحوه پوشش موضوعاتی مانند طوفان الاقصی است. تیک توک با ایجاد یک جریان رسانه ای در حمایت از مقاومت فلسطین نگرانی های آمریکا را تشدید کرده است. بنابراین، مطالعات نشان می دهد که در پلت فرم تیک توک، نه تنها پست های طرفدار فلسطین بیشتر از پست های طرفدار اسرائیل است. برعکس، هر پست طرفدار فلسطین بازدیدهای بیشتری داشت، به این معنی که تیک توک جریان رسانه ها را به گونه ای تغییر داده است که به منافع آمریکا آسیب می رساند.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه افزود: این موضوع به قدری برای آمریکا اهمیت دارد که مقامات و مسئولان آن بارها نسبت به گسترش دیدگاه های ضد اسرائیلی در بین نسلی که بخش قابل توجهی از مخاطبان تیک توک را تشکیل می دهند ابراز نگرانی کرده اند. . ، و حالا برای سرکوب این جریان رسانه ای، ممنوعیت این شبکه اجتماعی روی برنامه آنها قرار گرفته است.
وی در ادامه از مجامع بین المللی خواست تا این اقدامات را بررسی کنند و شرکت های فناوری را به دلیل همکاری با رژیم صهیونیستی و سوء استفاده از اطلاعات کاربران شبکه های اجتماعی بازخواست کنند و گفت: فناوری هایی که قرار بود از حریم خصوصی افراد محافظت کنند. که اکنون مورد سوء استفاده رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند، به وسیله ای برای جنگ و کشتار تبدیل شده اند. بنابراین سازمان ها و کنفرانس های بین المللی باید این موضوع را به دقت بررسی کنند و از همکاری شرکت های فناوری با رژیم صهیونیستی در نسل کشی غزه جلوگیری کنند.