جزئیاتی از اختتامیه و جوایز هفتمین همایش تحقیقات بازیهای دیجیتال
محمدصادق دهنادی در گفت و گو با اقتصاددان ایرانی، با اشاره به افزایش سرفصل های پذیرفته شده در هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهشی بازی های دیجیتال نسبت به سال گذشته، گفت: از سوی دیگر مقالات به زبان فارسی نیز در دانشگاه پذیرفته شد. این کنفرانس که منجر به افزایش حدود 3 برابری تعداد رشته های قبولی نسبت به رشته های قبلی شد.
وی ادامه داد: تعداد زیادی مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد 127 مقاله پذیرفته شد که 41 مقاله به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر ارائه شد.
دهندی هدف اصلی کنفرانس امسال را که تامین منابع علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است، ارائه کرد و گفت: بر این اساس انتظار داریم علاوه بر چاپ مقالات برگزیده در مجلات علمی پژوهشی، بتوانیم انتشار 3 جلد از مقالات پذیرفته شده در کنفرانس.
معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: در این مدت برای اولین بار شاهد ارائه 21 پایان نامه و 10 کتاب با موضوع بازی های رایانه ای بودیم. همچنین می بینیم که در بین نویسندگان مقالات 25 نفر از اعضای هیئت علمی حضور دارند. در این همایش 51 استاد داخلی و 6 استاد خارجی به عنوان کمیته علمی رویداد همراه خود بودیم.
وی در خصوص جوایز برگزیدگان تصریح کرد: جوایز بخش های ویژه از جمله بازی های جدی، پایان نامه های علمی و کتاب 20 میلیون تومان است و برای مقالات هر رشته در رتبه های اول تا سوم 15 جایزه در نظر گرفته ایم. 12 و 10 میلیون تومان از سوی ستاد علوم شناختی در موضوعات مربوط به این بخش دو جایزه به ارزش 10 میلیون تومان از سوی شهرداری تهران اهدا شد.
دبیر هفتمین همایش پژوهشی بازی های دیجیتال با اشاره به برگزاری 10 نشست مقدماتی در سازمان ها، دانشگاه ها و اندیشکده های مختلف بیان کرد: همچنین دو کارگاه آموزشی برای علاقه مندان به موضوعات اعلام شده در این همایش برگزار کردیم که بسیاری در آن شرکت کردند و علاقه مندان توانستند با موضوعات مختلف کنفرانس آشنا شوند.
وی تاکید کرد: این همایش فرصتی است تا پژوهشگران حوزه بازی های دیجیتال به صورت سالانه آثار و تحقیقات خود را به دانشگاه ها و اساتید ارائه دهند و از سوی دیگر شبکه ای علمی در زمینه تولید دانش در این زمینه تشکیل دهند. از بازی های دیجیتال
الدهنادی تصریح کرد: مرحله نهایی هفتمین همایش پژوهشی بازی های دیجیتال با اجرای 9 جلسه هر جلسه دو ساعته و با ارائه مقالات فوق با حضور در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 30 و 30 آذرماه برگزار می شود. از داوران
به گفته وی، سمینارهای تخصصی و ارائه علمی با موضوعاتی مانند هنر و روایت در بازی، چالش های حقوقی و فقهی، اقتصاد و تجارت مبتنی بر بازی و فناوری های نوین در صنعت بازی های دیجیتال برگزار می شود.
معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد ملی بازی های رایانه ای در خاتمه بیان کرد: سمینارها و سخنرانی ها از ساعت 10:30 تا 17:45 در سالن های مختلف دانشگاه علامه طباطبایی و پس از اخذ مجوز برگزار می شود گواهی نامه آنها می تواند به وب سایت رویداد به آدرس: dgrconf.ir مراجعه کرده و خود و همراهان خود را برای استفاده رایگان از جلسات و دریافت گواهی شرکت ثبت نام کنید.
هفتمین همایش پژوهشی بازی های دیجیتال از ساعت 15 تا 17 روز 30 آذرماه در تالار شهید بهشتی دانشگاه علامه طباطبایی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.