اخبار اخبار فرهنگی

ایران در تقریب مذاهب و گفت‌وگوی بین ادیان پیشتاز است

تبلیغات بنری


به گفته کارشناس اقتصادی ایران، اسماعیل سیت بکوف، مشاور مفتی جمهوری و رئیس اداره تحلیل و توسعه راهبردی ادارات اسلامی قزاقستان که قرار است در سی و هشتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با موضوع شرکت کند. از «همکاری اسلامی برای دستیابی به ارزش‌های مشترک با محوریت مسئله فلسطین» در شهریور ماه سال 1403 به ایران سفر کرد و پس از بازگشت به قزاقستان با علی اکبر طالب‌متین، رایزن فرهنگی ایران دیدار کرد.

سیت بکوف با اشاره به اهمیت برگزاری این همایش گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره در تقریب مذاهب و گفتگوی ادیان پیشگام بوده و با فداکاری و تقویت نیروهای مذاهب مختلف تلاش می کند به سهم خود عمل کند. . و نظرات رهبران و نمایندگان ادیان مختلف را به وضوح به یکدیگر نزدیک کنید. ایران با یک ایدئولوژی خاص، عاری از تعصب، سعی در ارائه درست ادیان ابراهیمی دارد و هیچ تعهدی در انتقال عقاید و ایدئولوژی خود به دیگران ندارد، مهمترین کشور جهان است.

رئیس اداره تحلیل راهبردی مفتی قزاقستان خاطرنشان کرد: برخی از کشورهای منطقه و جهان ارزش چندانی برای ایران قائل نیستند. زیرا ایران حاضر است برای صلح مسلمانان خود هر نوع فداکاری را انجام دهد. قبل از سفر به ایران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی نمی دانستم ایران تا این حد پیشرفت کرده است، اما وقتی عظمت و عظمت ایران و مردم سخاوتمند و مهمان نوازش را دیدم، به خود می بالیدم که چنین بزرگی داریم. مردم و همسایه قوی

وی همچنین از حیرت خود از حضور در حرم امام خمینی (ره) در تهران گفت و ابراز امیدواری کرد که بتواند در سال جاری به زیارت حرم امام رضا (ره) مشرف شود. مشهد در آینده.

سیت بکوف به دیدار شرکت کنندگان در کنفرانس با رهبر معظم انقلاب اسلامی در سومین روز سفر ایشان اشاره کرد و گفت: از بیانات عمیق، عمیق و حکیمانه حضرت آیت الله خامنه ای بسیار بهره بردم.

مشاور مفتی و رئیس اداره تحلیل و توسعه راهبردی اداره دینی مسلمانان قزاقستان با قدردانی از برگزارکنندگان کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در ایران گفت: امیدوارم همکاری بین مسلمانان در ایران انجام شود. آینده دو کشور با رایزنی فرهنگی ایران و مفتی قزاقستان در زمینه دینی گسترش یافته و شکوفا خواهند شد.

رایزن فرهنگی ایران در قزاقستان در این نشست طرح های مشترک علمی و پژوهشی را با محققان و پژوهشگران وابسته به اداره دینی مسلمانان قزاقستان در حوزه دینی پیشنهاد کرد که مورد استقبال طرف قزاقستان قرار گرفت.

تبلیغات بنری