پول آب جدا پول برق جدا + قطعی گاز
به گزارش مجله توژال؛ وزیر نیرو با بیان اینکه وزارت نیرو در دولت چهاردهم متعهد به اجرای برنامه هفتم توسعه است، وزیر نیرو افزود: حل چالش های صنعت آب و برق نیازمند همفکری ملی و تعامل همه جانبه وزارت نیرو است. با سایر سازمان های دولتی و غیر دولتی – سازمان های دولتی که امیدواریم از حمایت ریاست محترم جمهور برخوردار بوده و در تحقق این هدف موفق باشیم.
از سوی وزارت نیرو، «عباسعلی العبادی» در مراسم تجلیل از وزرای نیرو دولت سیزدهم و چهاردهم که با حضور علی اکبر محرابیان و «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. دولت سیزدهم ضمن تشکر و قدردانی از حمایت مستمر همه دولتها، بهویژه گفت: آب و برق از عناصر حیاتی در حیات جوامع بشری است و وزارت نیرو بهعنوان حامی تأمین این دو رکن حیاتی، اقدامات لازم را انجام داده است. وظیفه وظایف مهم در قبال مردم ایران.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی پیشرفت های مهمی در صنعت آب و برق کشور حاصل شد، ادامه داد: در دهه های گذشته چه در صنعت آب و چه در صنعت برق، جوانان و مهندسان ایرانی پیشرفت های زیادی داشته اند. و شرایط این دو صنعت از نظر بهره گیری از فناوری های نوین مثبت ارزیابی می شود.
علی العبادی افزود: وزارت نیرو در دوره جدید خود را متعهد به اجرای برنامه هفتم توسعه می داند و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، بر اساس آنچه قانون به ما محول کرده تا پایان سال متعهد هستیم. امسال.» دوره حل و فصل اختلافات چه در بخش آب و چه در بخش برق چه باید کرد؟
وی با تاکید بر صداقت، تعهد به کار و اخلاق در انجام وظایف و تعهدات در قبال ملت بزرگ ایران، خاطرنشان کرد: از همه همکارانم در صنعت آب و برق میخواهم تمام توان و انرژی خود را معطوف به اصل کسبوکار و با استفاده حداکثری کنند. توانایی شرکت های دانش بنیان در تلاش برای حل چالش های آب و برق کشور.
علی العبادی از جامعه دانشگاهی کشور خواست تا ایده ها و نوآوری های خود را برای کمک به حل مشکلات آب و برق کشور ارائه کنند و ادامه داد: در دوره جدید تمام تلاش خود را برای پیشبرد این پروژه به کار می گیریم. هماهنگی کامل با سایر ارگان های دولتی، قضایی و تقنینی و اجرای برنامه های آب و برق کشور مطابق پلان انکشافی.
– افزایش 35 هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه تا پایان برنامه هفتم.
وزیر نیرو توضیح داد: لازم است تا پایان برنامه هفتم توسعه 35 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق کشور افزایش یابد. باید آن را افزایش دهد و این عدد به 124000 مگاوات می رسد.
عضو هیات وزیران در دولت چهاردهم همچنین با اشاره به ضرورت توسعه انرژی های تجدیدپذیر خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت طرح انرژی های تجدیدپذیر در کشور یک هزار و 163 مگاوات است و بر اساس برنامه ریزی ها و تکالیف قانونی باید این تعداد را افزایش دهیم. به 12 هزار مگاوات.
وی با بیان اینکه راندمان نیروگاه های تولید برق در کشور در حال حاضر 39 درصد است، تصریح کرد: در حال تدوین طرح ویژه ای هستیم تا راندمان نیروگاه های تولید برق کشور را به 44 درصد برسانیم که شامل نوسازی نیروگاه های قدیمی و نوسازی نیروگاه های قدیمی می شود. ساخت مدرن ها نیروگاه ها
علی آبادی با تاکید بر اینکه دستیابی به تمامی این اهداف نیازمند حمایت ویژه دولت و مجلس است، خاطرنشان کرد: تدوین سیاستهای رفع عدم تعادل در برق، بهبود فضای کسبوکار این صنعت و افزایش رقابتپذیری با مشارکت بخش خصوصی و مردم از جمله موارد زیر است. از مهم ترین سیاست های وزارت نیرو در بخش برق است.
وزیر نیرو افزود: پرداخت بدهی بانک ها و سرمایه گذاران علاوه بر جذاب سازی فضای اقتصادی صنعت برق و اصلاح ساختار اقتصادی این صنعت از دیگر برنامه هایی است که وزارت نیرو در دولت جدید دنبال خواهد کرد. .
وی با تاکید بر اینکه یارانه برق تنها در چارچوب الگو به مصرف کنندگان پرداخت می شود، ادامه داد: یکی از اقدامات مهمی که باید با هدف جذاب سازی فضای اقتصادی صنعت برق در دستور کار قرار گیرد، پرداخت یارانه برق است. در چارچوب الگو و الزام مشترکین پرمصرف به تامین برق مازاد از طریق بورس.
علی آبادی در بخشی دیگر از سخنان خود به لزوم خوداتکایی صنایع در تامین برق اشاره کرد و در این خصوص گفت: با توجه به عدم تعادل در صنعت برق و با هدف رفع چالش برق رسانی به صنایع. لازم است صنایع برق مورد نیاز خود را تامین و در صورت خوداتکایی اقدامات لازم را انجام دهند.
العبادی با بیان اینکه بهبود مصرف انرژی و کاهش شدت مصرف از دیگر سیاست های مورد تاکید دولت چهاردهم است، افزود: توسعه تبادل برق با کشورهای همسایه متناسب با شرایط اقلیمی بر اساس ضرورت نظارت و پایش مصرف آب است. وی در بخش کشاورزی و برداشت آب از منابع آب زیرزمینی گفت: کشاورزان عزیز باید بدانند که در صورت برداشت تصادفی آب از منابع آب زیرزمینی بدون در نظر گرفتن ملاحظات اقلیمی و قابلیتهای زیستمحیطی، در آینده منجر به بروز بحرانهایی مانند فرونشست خاک خواهد شد. که عملا ظرفیت کشاورزی را در کشور از بین خواهد برد
وی با اشاره به اینکه سهم سرانه آب تجدیدپذیر در کشور از 6 هزار مترمکعب در دهه های اخیر به کمتر از 1200 مترمکعب رسیده است، افزود: این رقم در حالی است که میانگین سرانه آب تجدیدپذیر در دنیا 4 هزار مترمکعب است. .
علی آبادی افزود: در حال حاضر 86 درصد از منابع آبی کشور در بخش کشاورزی، 9 درصد در بخش شرب و تنها 3 درصد در صنعت مصرف می شود و کشور بیش از 146 میلیارد مترمکعب کسری آب دارد. این نیاز به جبران دارد و این کسری نیازمند همکاری و تعامل بین سازمان ها به ویژه با جهاد کشاورزی است.
وزیر نیرو در بخشی دیگر از سخنان خود به ضرورت تقویت دیپلماسی آب اشاره کرد و افزود: در دوره جدید تلاش خواهیم کرد با استفاده از توانمندی های وزارت امور خارجه و سایر نهادها دیپلماسی آب را تقویت کنیم تا بتوانیم بتواند به حقوق قانونی کشور به ویژه اجرای اقدامات موثر در جنوب شرق کشور دست یابد.
وی کاهش تلفات آب در شبکه های توزیع آب از 30 درصد به 20 درصد را از دیگر اهداف وزارت نیرو در دولت چهاردهم عنوان کرد و خاطرنشان کرد: تکمیل پروژه های آبرسانی در قالب جهاد آبرسانی و سایر پروژه های بزرگ آب، و اصلاح نظام حاکمیت شرکتی از دیگر برنامه هایی است که در دولت چهاردهم اجرا شده است.
علی آبادی در پایان با تشکر از علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در دولت سیزدهم و همکارانش در صنعت آب و برق تاکید کرد: حل چالش های صنعت آب و برق نیازمند همفکری ملی و تعامل همه جانبه این وزارتخانه است. انرژی با سایر سازمان های دولتی و غیردولتی و امیدواریم با حمایت های ویژه ریاست محترم جمهوری در تحقق این هدف موفق باشیم. /ایلانا
khabarfarsi به نقل از توژال