اخبار اخبار جهان

واکسن زوال عقل با دو میلیون دلاری

تبلیغات بنری


واکسن 2 میلیون دلاری زوال عقل

به گزارش مجله توژال؛ بیماری آلزایمر و زوال عقل اختلالات ویرانگری هستند که در اثر تجمع پروتئین های معیوب در مغز ایجاد می شوند. آخرین نسل از درمان‌های آلزایمر انباشت پروتئین بتا آمیلوئید را با آنتی‌بادی‌های مهندسی شده هدف قرار می‌دهد، اما نتایج متوسط ​​بوده و برخی اثرات نامطلوب داشته‌اند. علاوه بر این، استفاده از آنتی بادی های مهندسی شده می تواند بسیار گران باشد.

محققان دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس (WashU) رویکرد جدیدی اتخاذ کرده اند و به دنبال طراحی واکسنی هستند که سیستم ایمنی بدن را برای از بین بردن تجمع پروتئین های آمیلوئید بتا و تاو آموزش دهد.

دکتر جی رودرا، دانشیار مهندسی زیست پزشکی، و مردیث جکرل، دانشیار شیمی در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، با کمک مالی 2.9 میلیون دلاری از موسسه ملی پیری، قصد دارند واکسن هایی را طراحی کنند که از پلت فرم واکسن رودرا برای تولید استفاده کنند. آنتی بادی های آمیلوئید بتا و آنتی بادی های تاو.

کلید موفقیت این پروژه برنامه های آن برای توسعه واکسنی است که باعث عفونت نشود، زیرا چالش جاری در این زمینه مقابله با عفونت های مزمن ناشی از افزایش سن است.

رودرا از یک پلت فرم نانوالیافی استفاده می کند که در تحقیقات قبلی واکسن استفاده شده است. رودرا گفت: «نانوالیاف دارای خواص منحصر به فردی هستند که آن‌ها را گزینه‌های جذابی برای ساخت آنتی‌بادی‌هایی علیه پروتئین‌های تاو و آمیلوئید بتا می‌سازد که باعث التهاب نمی‌شوند».

جکرل خاطرنشان کرد که آزمایش‌های اخیر درمان‌های زوال عقل تا حدی به دلیل التهاب مغز شکست خورده است، به همین دلیل است که آنها مسیر متفاوتی را با نانوالیاف در پیش گرفته‌اند. وی افزود: غیر التهابی بودن نانوالیاف راهکار مناسبی برای مقابله با التهاب است.

نانوالیاف بهترین عملکرد را دارند زیرا آمیلوئید بتا و تاو به گونه‌ای روی سطح نانوالیاف قرار گرفته‌اند که سیستم ایمنی نمی‌خواهد التهاب زیادی ایجاد کند.

رودرا و جکرل با محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس برای آزمایش واکسن‌هایشان همکاری خواهند کرد. دکتر تیم میلر و دیوید کلایسون، استادان علوم اعصاب، و دکتر کاتلین شوچ، دانشیار علوم اعصاب، با آزمایش موش های مبتلا به زوال عقل به ساخت واکسن کمک خواهند کرد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iraneconomist