مقدمات حضور ایران در بخش فرهنگی «بریکس» فراهم شده است
به گزارش گروه علمی اکونومیست ایران، محمدحسین ایمانی خوشهو امروز شنبه (15 ژانویه) در یک کنفرانس مطبوعاتی سومین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های شرکت های آگاه و خلاق وی گفت: پارک ملی علم و فناوری های نرم و صنعت فرهنگی جهاد دانشگاهی تنها پارک ویژه و ملی کشور است که بر اساس فناوری های نرم و صنعت فرهنگی فعالیت می کند. زیرا این پارک تنها مختص تهران نیست، بلکه امکان شهرک مراکز منطقه بودن را نیز دارد.
وی با بیان اینکه بر اساس ارزیابی وزارت علوم، این پارک از بدو تاسیس تاکنون توانسته در بحث ساخت و سازهای فرهنگی پیشرو باشد، گفت: 6 سال از تاسیس پارک ملی علم و علم می گذرد. فرهنگ. فناوری های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه جهاد دانشگاهی و بر اساس آمارهای موجود در این مدت 160 شرکت به محصول رسیده و در پارک مستقر هستند.
رئیس پارک ملی علم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، یکی از مهمترین دستاوردهای این پارک از بدو تأسیس در عرصه بینالمللی، آمادگی برای حضور ایران در بخش فرهنگی «بریکس» است. این گروه افزود: ایران علاوه بر مزیت های نسبی، در حوزه صنعت فرهنگی نیز از مزیت های مطلق برخوردار است و این موضوع نیازمند ورود جدی به عرصه بین المللی است.
وی ادامه داد: حوزه فرهنگی را به نمایندگی از ایران فعال می کنیم تا صادرات فرهنگی و فعالیت های فرهنگی کشورمان در سایر کشورهای دنیا داشته باشیم. در همین راستا قرار است تابستان سال آینده نمایشگاهی را در جزیره کیش درباره امکانات این صنعت و اقتصاد دیجیتال برگزار کنیم که یکی از موضوعات مهم در دستور کار این پارک است.
این مدیر فرهنگی در ادامه سخنان خود موضوع مالکیت حقوق معنوی را یکی از موضوعات مهم در دستور کار خواند و گفت: یکی از نقاط ضعف موضوع مالکیت حقوق معنوی و اخلاقی در حوزه فرهنگی است. که ناشی از فقدان سازوکار مناسب در این حوزه است، انگیزه هنرمندان در عرصه تولیدات فرهنگی کاهش یافته و متاسفانه در این زمینه هیچ حاشیه ای از ایمنی وجود ندارد که در حوزه موسیقی و بصری بیشتر مشهود است. هنرها سایر زمینه ها
وی تاکید کرد: در این زمینه با وزارت علوم و دادگستری وارد گفت وگو شده ایم و به زودی به دستورالعمل مشخصی در این زمینه خواهیم رسید.
رئیس پارک ملی علم، فناوری و صنعت فرهنگی جهاددانشگاهی است، گفت: با تصویب شورای انقلاب فرهنگی و ابلاغ رئیسجمهور فقید دولت سیزدهم، این پارک مسئول راهاندازی یک پارک ملی شد. شهر جهانی و نوآوری حوزه خلاق و فرهنگی و منشور آن مکتوب و پیچیده باشد. حدود 200 هکتار در فضای شهر آفتاب.
ایمانی خوشهو در ادامه سخنان خود به استفاده از توانمندی های موجود در کشورهای دارای اشتراک فرهنگی با ایران اشاره کرد و گفت: یکی از فعالیت های پیش بینی شده در عرصه بین المللی، همکاری با کشورهایی است که سابقه فرهنگی و تاریخی با ایران دارند که قابل انجام است. با امضای تفاهم نامه هایی در اشغال فضای این مجموعه، فعالیت های مشترکی را انجام دهیم. هند اولین کشوری بود که با آن مذاکره کردیم و قصد داریم با سایر کشورهای فرهنگی همسایه مانند مد و لباس، سینما، گردشگری و صنایع فرهنگی خاص فعالیت های مشترکی انجام دهیم.
وی تصریح کرد: تجربه کار در این پارک و قطعا در حوزه فرهنگ نشان داده است که در کشور جای کار زیادی وجود دارد که می تواند منجر به افزایش درآمد شود و این مهم در حوزه فرهنگی بیش از آن است. در هر عنوان دیگری . زیرا در این زمینه نیازی به منابع خارجی نیست و تنها اراده و تلاش در حوزه مدیریتی مورد نیاز است.
معاون فناوری پارک ملی علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز در این نشست به تشریح طراحی این نمایشگاه پرداخت و گفت: بر اساس اهداف پارک ملی علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی کشور جهاددانشگاهی در حوزه ویژه فناوریهای نرم و صنعت فرهنگی، این نمایشگاه را به منظور دستیابی به اهدافی چون شناخت، سرمایهگذاری و ارائه محصول برگزار میکند.
ابراهیم نبیونی وی ادامه داد: صنایع خلاق به عنوان صنعت گران قیمت تعریف شده است، در حالی که معرفی این صنعت می تواند به مدیران سازمان های دولتی در این زمینه کمک کند.
مسئول سومین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های شرکت های علمی و خلاق یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه را حضور سرمایه گذارانی دانست که همواره در صنایع سنگین سرمایه گذاری کرده اند و قطعا خواهان سرمایه گذاری هستند. در صنایع نرم نیز.
مسئول سومین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های شرکت های آگاه و خلاق ادامه داد: بنابراین برای همکاری های آتی لازم است این سرمایه گذاران با شرکت های فعال در این زمینه آشنا شوند چرا که این نمایشگاه زمینه را فراهم می کند. برای دوستیابی در این زمینه
وی با بیان اینکه هفت نشست ویژه در این نمایشگاه با حضور فعالان حوزه تولید محتوا، هوش مصنوعی و مدیریت در پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنعت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: اولین روز این نمایشگاه و ۲۶ دی ماه، دو نشست ویژه با عناوین «راهکارهای تولید محتوای ویروسی» و «فناوری های نرم در مسیر جهانی شدن» برگزار می شود.
نبیونی افزود: 27 آذرماه 3 نشست تخصصی با عناوین «نظام مدیریت مالی در شرکت های فناور»، «مالیات و بدهی شرکت های فناور» و «نظام مدیریت توسعه در شرکت های فناور» و 28 دی ماه نیز دو نشست تخصصی برگزار می شود. مفاهیم بنیادی هوش مصنوعی و «مشکلات منابع انسانی در استارتاپ ها» برگزار می شود.
در ادامه این نشست محمدحسین ایمانی خوشهو رئیس پارک ملی علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه جهاد دانشگاهی و ابراهیم نبیونی معاون فناوری های این پارک و مسئول برگزاری این نمایشگاه حضور یافتند. ، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.