اخبار اخبار تکنولوژی

محصول ایرانی دانش‌بنیان جزء ۱۰ فینالیست جشنواره جهانی شد

تبلیغات بنری


محصول دانش بنیان ایرانی یکی از ده نامزد نهایی جشنواره جهانی واقعیت افزوده است

به گزارش مجله توژال؛ در جشنواره جهانی XR Awards 2024، شرکت دانش بنیان و با پشتوانه سرمایه گذاری سرمایه گذاری فولاد مبارکه موفق شد در کنار بزرگترین شرکت های جهان مانند کوالکام به یکی از ده فینالیست تبدیل شود.

حمیدرضا جمشیدی مقدم، مدیرعامل و موسس این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر نقش بسیار قوی و مهمی در حمایت از این شرکت ایفا کرد، گفت: شرکت کنندگان در این رویداد از بزرگترین شرکت های فعال هستند. در این زمینه به همین دلیل از این رشته به عنوان “اسکار واقعیت افزوده” یاد می شود.

وی افزود: محصولات ارسالی از سراسر جهان به این جشنواره بر اساس معیارهای متفاوت و سخت گیرانه مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت حدود 10 شرکت به عنوان فینالیست این رویداد معرفی می شوند.

به گفته وی، اخیراً اسامی نامزدهای نهایی جوایز XR 2024 اعلام شده و این شرکت نیز در میان آن فینالیست ها قرار گرفته است. نتایج نهایی و برندگان طی جشنواره ای که در 5 دسامبر 2024 (15 دسامبر) امسال برگزار می شود، اعلام می شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌آموز افزود: یکی از نکات مهم این جشنواره برای بخش «آموزش و پرورش» استفاده از راهکارهای خلاقانه و نوآورانه است. در همین راستا این شرکت دانش با کمک فناوری واقعیت مجازی موفق به طراحی و تولید محصولی برای موسسه فنی و حرفه ای کشور شد که کارآموزان این موسسه را برای تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروها آسان می کند.

گیربکس های اتوماتیک تجهیزات پیچیده و گران قیمتی هستند که باعث می شود همه کارآموزان نتوانند از آنها استفاده کنند و در نهایت تعمیر این محصول را بیاموزند. به همین دلیل می توان گفت که این محصول برای دستیابی به برابری آموزشی و افزایش کیفیت آموزشی طراحی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: با توجه به گرانی این تجهیزات، ممکن است بیشتر آموزش ها به صورت تئوری انجام شود که باعث کاهش کیفیت آموزش می شود.

استفاده از این محصول علاوه بر اینکه امکان اجرای عملی این تعمیرات را در اختیار تکنسین ها قرار می دهد، به انجام این عملیات بدون خطر کمک می کند. ویژگی های کلی این محصول به گونه ای است که نمونه مشابهی در دنیا وجود ندارد. این نوع فناوری همچنین این محصول و شرکت را در میان فینالیست های اسکار امسال XR قرار داد.

جمشیدی در خصوص پیچیدگی محصول گفت: گیربکس اتوماتیک خودروهای هیوندای و کیا شامل حدود 450 قطعه کوچک است که طراحی، تجسم، جابجایی و ارائه به کاربر بسیار پیچیده است. به همین دلیل مراحل تحقیق و توسعه این محصول افتخارآمیز از ابتدا تا پایان 10 ماه به طول انجامید و 10 نفر به صورت جدی درگیر انجام آن شدند.

این شرکت دانش بنیان یکی از شرکت های سرمایه گذاری خطرپذیر صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه است که در پارک علم و فناوری خراسان رضوی واقع شده و دارای سبد متنوعی از محصولات در زمینه های AR/VR/XR در صنایع مختلف می باشد.

تبلیغات بنری

khabarfarsi به نقل از توژال