اخبار اخبار سیاسی

عملگر الکتریکی برای کنترل جریان سیال درون شیرهای صنعتی بومی‌سازی شد

تبلیغات بنری


به گزارش گروه علمی ایرانیان اکونومیست، این دانش بنیان با هدف اجرای پروژه های تحقیقاتی لازم کشور و پایان دادن به وابستگی به کشورهای خارجی در زمینه سخت افزار، نرم افزار و الکترونیک و به تدریج و با گسترش و پیشرفت شرکت می باشد. ، بخش های مختلفی مانند مکاترونیک، مهندسی پزشکی و صنعت تشکیل شد.

این شرکت در تلاش است تا با بهره گیری از تیم های تحقیقاتی و نیروهای زبده به نیازهای کشور در زمینه های نرم افزاری، الکترونیک، پردازش تصویر و مکاترونیک پاسخ دهد.

مدیر این مجموعه خاطرنشان کرد: صنعت نفت بیش از صد سال است که در کشور ما در حال توسعه است و تولید تجهیزات لازم برای این صنعت همواره یکی از مهمترین وظایف بوده است. وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بحث تولید تجهیزات در این زمینه مطرح شد.

سید جمال خلجی وی گفت: در سال های اخیر با دعوت وزارت نفت برای کمک به شرکت های علمی و صنعتی برای رهایی از وابستگی، شرکت های زیادی در این زمینه شروع به فعالیت کرده اند. با این حال، تولید تجهیزات اتوماسیون و ساخت ابزار به دلیل تکنولوژی بالا پیشرفت کمی داشته است.

وی گفت: شرکت ما در سال 1390 با تکیه بر تجربه و توان متخصصان خود وارد عرصه تولید تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت شد و پس از 6 سال تلاش و تحقیق برای اولین بار در ایران موفق شد تولید آن مکانیزم های الکتریکی شیرهای خطی این اپراتور در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، آب و فاضلاب، نیروگاه ها و شرکت های صنعتی کاربرد دارد.

این فعال آگاه در ارائه محصول محرک الکتریکی که یکی از محصولات هوشمند این شرکت محسوب می شود، گفت: دستگاه های برقی مجموعه ای از محرک ها هستند که بر اساس ضریب تحریک با برق کار می کنند. در واقع آنها یک نوع محرک مدرن هستند که از یک موتور الکتریکی برای تامین انرژی مکانیکی لازم استفاده می کنند.

وی افزود: این نوع محرک از یک موتور الکتریکی، یک سیستم کنترل و یک گیربکس تشکیل شده است. در اپراتور برقی با استفاده از گیربکس دقت و پایداری مناسبی در اپراتور وجود دارد. سیستم کنترل در این اپراتورها مدیریت آنها را بسیار ساده کرده است و می توان از آنها در سیستم هایی که نیاز به کنترل دقیق دارند استفاده کرد.

به گفته معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، به گفته این فعال فناوری، با توجه به اینکه منبع تغذیه این اپراتورها برق است، این محصول عاری از آلودگی و آلایندگی بوده و تجهیزات پاک محسوب می شود.

خالگی بیشترین کاربرد محرک های الکتریکی را در باز و بسته شدن و کنترل جریان سیال دریچه ها عنوان کرد و توضیح داد: وظیفه اصلی عملگرها قطع و وصل جریان سیال در داخل شیرآلات صنعتی است که به دلیل اینکه ضروری است. سهولت کار یا فشار بالای سیال در لوله ها، این کار به صورت مکانیکی انجام می شود. عملگرها عموماً در شرایطی استفاده می شوند که از نظر ایمنی، نیاز به قطع سریع جریان، دسترسی سریع، گشتاور بالا و کنترل از راه دور وجود دارد.

وی ظرفیت تولید سالانه را 2400 موتور برق اعلام کرد و گفت: این محصول 40 درصد ارزانتر از بهترین برند خارجی بوده و بدون در نظر گرفتن هزینه تمام شده دارای سه سال گارانتی و پشتیبانی فنی پس از فروش می باشد. علاوه بر این 20 نفر با تولید این محصول کار می کنند.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iraneconomist