عصبانیت موساد از تعامل پزشکیان با نظام

کاظمیان در تحلیلی آمیخته به خشم به روزنامه اینترنشنال نوشت: دولت پیشنهادی پزشکیان یک شرکت سهامی با مدیریت رهبری است. فهرستی که مسعود پزشکیان از وزرای پیشنهادی خود به مجلس ارائه کرد، به صورت قابل پیش بینی و با مشورت حداکثری با رهبر جمهوری اسلامی مطرح شد.
وی که یک روحانی تندرو با سابقه همکاری با سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات و قوه قضائیه بود، بخش مهمی از سرکوب، به ویژه در قیام «زن، زندگی، آزادی» را بر عهده داشت. وزیر کشور پیشنهادی پزشکیان، اسکندر مومنی که سابقه خدمت طولانی در نیروی انتظامی دارد، دومین مقام امنیتی در دولت جدید خواهد بود. پزشکیان فردی را برای تصدی این وزارت مهم معرفی کردند که به کودتای انتخاباتی سال ۱۳۸۷ معترض بود. [مزدوران نیابتی اسرائیل و آمریکا و انگلیس] او آن را «جاهلانه و مزدور برای بیگانگان» توصیف کرد و بارها جنبش سبز را «فتنه» خواند.
از جمله، اسکندر مومنی در تفسیر جنبش سبز گفت: دشمنان نظام منتظر اتفاقی از سوی عناصر داخلی هستند و از آن سوء استفاده می کنند. ما در نزاع سال 88 شاهد آن بودیم، بنابراین باید در این زمینه بسیار مراقب باشیم تا این موج در جامعه رخ ندهد.
شایان توجه است که در فضای اجتماعی پس از ظهور «زن، زندگی و آزادی» در ایران، پزشکیان فردی را برای وزارت کشور معرفی کردند که از مقامهای قدیمی نظامی و انتظامی و از پیشکسوتان است. و افراد جدی حامیان حجاب اجباری
وزیر پیشنهادی پزشکی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از نزدیکان رهبری است: عباس صالحی که در دولت دوم روحانی نیز سمتی مشابه داشت. این گزینه ای است که مورد اعتماد رهبر جمهوری اسلامی است که تحصیلات حوزوی را گذرانده و در حال حاضر به ریاست موسسه اطلاعات منصوب شده است. اما فردی که پزشکیان برای آموزش معرفی کرده اند، یکی از انتخاب های عجیب و غافلگیرکننده اوست: علی رضا کاظمی که قائم مقام دبیرکل سازمان مبارزه با مواد مخدر است و چندین ماه در دولت ریاست جمهوری سرپرست وزارت آموزش و پرورش بود.
علی رضا کاظمی برادر رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. حسین سیمای صراف، گزینه پیشنهادی دکتر برای وزارت علوم، با 20 سال سابقه تحصیلات حوزوی و مدرک حقوق، سرپرست وزارت علوم خواهد بود. رئیسی امین حسین رحیمی وزیر دادگستری تغییری نکرد و همین عنوان را به مجلس پیشنهاد کرد. وی همچنین عباس علی آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت رئیس جمهور را به وزارت نیرو معرفی کرد. او در دولت احمدی نژاد، مدیرعامل گروه مپنا و متولی اکثر پروژه های نیروگاهی ایران بود. انتخاب عباس عراقچی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه از یک سو به دلیل روابط نزدیک وی با محمدجواد ظریف و از سوی دیگر اعتماد رهبری به وی بود.
احمد مدری برای تصدی پست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شده است. اقتصاددانی با گرایش به اقتصاد نهادی و رویکردی به توزیع عادلانه منابع و امکانات. اما مشخص نیست مدیکیان چگونه قصد دارد نظرات خود را با همتی و طیب نیا که آنها را مشاور ارشد خود معرفی کرده و به حمایت از بازار آزاد و کاهش تصرفات دولت شهرت دارد، منطبق کند.
از میان همه گزینه های مطرح شده از سوی پزشکیان، محمدرضا ظفرکندی که از سال 79 تا 1393 ریاست نظام پزشکی و پزشکی همسو با اصلاح طلبان را برعهده داشت، می تواند گزینه برجسته ای در وزارت بهداشت و درمان باشد. وی یکی از نامزدهایی است که نقش رای او در شورای اسلامی مشخص نیست.
خلاصه و بر خلاف تمام هیاهوها و تبلیغات رسانه ای نزدیکان و حامیان پزشکیان در مورد نحوه انتخاب دولت، تنها نیمی از گزینه های پیشنهادی وی از دل نیروهای ضربت معروف و مشارکت 400 نفر بیرون آمد. انتقاد از دولت پزشکیان در دادگاه حامیانش. شخصیت های سیاسی و اهالی به جای تقویت جنبش اعتراضی و قدرت مقاومت در جامعه مدنی، به تبلیغ و نشر امید برای بهبود و اصلاح شرایط پرداختند.
jahannews به نقل از یستا