اخبار اخبار تکنولوژی

طراحی و اعطای پژوهانه حمایتی ۱۰ گانه در دانشگاه علم و صنعت ایران

تبلیغات بنری


برای گزارش دادن گروه علوم و معارف اقتصاد ایران از سایت دانشگاه علم و صنعت داود یونسیان وی در معرفی ده مقاله پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: اکثر این مقالات برای اولین بار در کشور و در دانشگاه علم و صنعت ایران شناسایی شد که نشان از عزم جدی این دانشگاه دارد. برای رسیدن به قله های بالای شایستگی و اقتدار علمی.

رئیس دانشگاه علم و صنعت بخش اول یک مرجع علمی است وی تصریح کرد: این بورسیه به اساتیدی اعطا می شود که مقالات آنها در یکی از چهار رشته در مجلات معتبر یک درصد برتر هر حوزه موضوعی جهان، مقالات مرجع بالا، مقالات داغ و مقالات پژوهشی به چاپ رسیده باشد در اردیبهشت 1403 هجری شمسی با مساعدت معاونت رئیس دانشگاه علم، صنعت و اقتصاد دانش بنیان برای حدود 40 نفر از اعضای هیئت علمی ارائه شد و صرف خرید تجهیزات و ملزومات تحقیقاتی خواهد شد. .

خرید تجهیزات دانشگاه دومین کمک هزینه پژوهشی مورد اشاره یونسیان گفت: این نوع کمک هزینه تحقیقاتی طی فرآیندی چابک و بر اساس تعداد اعضای هیات علمی، تعداد آزمایشگاه های تحقیقاتی و نوع فعالیت دانشکده (به صورت تجربی یا نظری) به دانشکده ها اعطا می شود. ) به طوری که می توان آن را به دو دسته خرید و تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی مستعمل تقسیم کرد. اعتبار مرحله اول این تحقیق در خرداد 1403 هجری شمسی به 15 دانشکده و اعتبار مرحله دوم در نیمه دوم سال ابلاغ می شود.

خرید تجهیزات تحقیقاتی توسط تمامی اعضای هیات علمی سومین مورد ذکر شده توسط رئیس دانشگاه علم و صنعت افزود: خرید تجهیزات و ملزومات تحقیقاتی و آزمایشگاهی در دو دسته دانشکده عملی و دانشکده نظری به کلیه اعضای هیأت علمی اعطا می شود و در اردیبهشت 1403 هجری قمری کلیه اعضای هیأت علمی. و گروه های آموزشی دانشگاه برای خرید تجهیزات تحقیقاتی اعلام و تخصیص یافتند.

طراحی و اعطای 10 بورسیه تحقیقاتی در دانشگاه علم و صنعت ایران

Unisian به ارائه خرید تجهیزات آزمایشگاه مرجع مرکزی وی همچنین پرداخت کرد و گفت: برای خرید تجهیزات لازم برای آزمایشگاه مرجع دانشگاه، تیم کاری متشکل از 10 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تشکیل و تجهیزات گران قیمت مورد نیاز دانشگاه تهیه شد که جنبه کاربری عمومی داشت به ترتیب اولویت درج شد و قرار است تا دو ماه آینده بیش از 10 دستگاه وارد دانشگاه شود. همچنین در گام دوم، در نیمه دوم سال جاری و در فرآیندی مشابه، تامین تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه مرجع تکمیل خواهد شد. این تجهیزات کاربرد عمومی دارد بنابراین بسیاری از کالج ها می توانند از آن استفاده کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر این تجهیزات، برای دانشکده های فعال در حوزه هوش مصنوعی (شامل دانشکده های ریاضی، علوم کامپیوتر، مهندسی صنایع و مهندسی کامپیوتر) خرید تجهیزات سخت افزاری برای پردازش سریع محاسبات در دستور کار قرار گرفته است. در بخش اول، تعداد زیادی تجهیزات CPU و GPU در حال آماده سازی است و در فاز دوم، تامین تجهیزات اضافی برای نیمه دوم سال در دستور کار قرار دارد.

جذب پژوهشگران فوق دکتری برای رهبران تحقیقات و فناوری دانشگاه پنجمین بورسیه ای که یونسیان به آن اشاره کرد و توضیح داد: این بورسیه به پنج درصد افرادی که بالاترین مدرک پژوهشی و فناوری را در دانشگاه کسب کنند تعلق می گیرد تا با حمایت دانشگاه بتوانند در رشته تخصصی خود پژوهشگر فوق دکتری را انتخاب کنند. گزینش امسال است و با حمایت دانشگاه حقوق این محقق به مدت یک سال بر اساس 80 درصد حقوق استادیار اول پرداخت می شود. همچنین بررسی جذب سربازان نخبه برای رهبران پژوهش و فناوری دانشگاه و کسانی که جزو 5 تا 15 درصد برتر لیست نتایج تحقیقات و فناوری دانشگاه هستند، این امتیاز به آنها داده می شود که یک یا دو سرباز نخبه را به عنوان دستیار پژوهشی خود با هزینه دانشگاه استخدام کنند.

رئیس دانشگاه علم و صنعت بباجهان استادیاران جدید وی گفت: این امر با هدف حمایت از اساتید جوانی که به تازگی وارد دانشگاه می شوند و به منظور خرید تجهیزات اولیه و ملزومات تحقیقاتی از 25 تا 50 میلیون تومان (بر اساس کاربرد عملی یا نظری متخصصین) است. میدان). این بورسیه در اردیبهشت ماه سال جاری به استادیاران جدید تعلق گرفت.

همچنین تحقیقات دانشجوی کارشناسی ارشد برای اولین بار در کشور طراحی شده و در دانشگاه علم و صنعت ایران اجرا خواهد شد، بر همین اساس برای دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد در نظر گرفته شده است که پروژه ها و پایان نامه های خود را در زمینه های عملی و میدانی، کارهای آزمایشگاهی تعریف می کنند. و نمونه برداری از محصول طی یک پروسه ساده به ترتیب 10 و 5 میلیون تومان اعطا می شود. فرم ها و مراحل اعطای این بورسیه توسط معاونت آموزشی طراحی شده و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

درباره اوست تحقیق توسط محققان با استناد بالا وی گفت: بر اساس گزارشی که هر ساله توسط پایگاه های نمایه سازی منتشر می شود، 1 و 2 درصد پراستنادترین محققین جهان به دانشگاه اختصاص یافته و تجهیزات و مواد مصرفی تحقیقاتی در اختیار آنها قرار می گیرد. در عین حال مطالعه اعتبارسنجی پژوهشی سالانه افزایش چشمگیری داشته است و مطالعه فعالیت های پژوهشی سال 1403 هجری شمسی در قالب برنامه جدیدی که از سوی وزارت علوم با عنوان مطالعه جامع اعلام شده در حال برنامه ریزی و اجراست. .

تبلیغات بنری

khabarfarsi به نقل از توژال