ضرورت همافزایی مراکز پایش با مراکز سلامت روان و جسم دانشگاهها
به گفته تیم علمی، مصطفی زرایی در کارگاه آموزشی دستیار مراکز مشاوره سلامت و ورزش دانشگاه ها و موسسات عالی کشور که توسط دانشگاه آموزش و پرورش مدرس برگزار می شود، با اشاره به تاریخچه تاسیس مراکز کنترل سلامت و مشاوره ورزشی و تاکید بر ضرورت ارائه هویت به ارکان این مراکز اذعان داشت: وضعیت حقوقی این مراکز کمتر به چشم می خورد و مراکز کنترل در این زمینه با مشکلات مختلفی مواجه هستند.
دانشیار بهداشت و توانبخشی ورزشی اولین گام را تشکیل کارگروه عنوان کرد. وی بیان کرد: در این کارگروه در کنار سیاست گذاری، آیین نامه هایی نیز تدوین می شود. در نظر داریم همکاری بخش های مختلف تربیت بدنی دانشکده ها و موسسات را افزایش دهیم تا شاهد اقدامات مثبتی در زمینه تربیت بدنی باشیم.
مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: فرد سالم در جامعه باید در کنار سلامت جسمی از ذهن سالم نیز برخوردار باشد. برای این امر لازم است مراکز بهداشت دانشگاهی ارتباط مستقیم و همکاری مشترک با مراکز مشاوره داشته باشند.
بر اساس اعلام سازمان امور دانشجویان، وی افزود: تاکنون کنترل سلامت بیش از 7500 دانش آموز به پایان رسیده است و حدود 15 هزار نفر در این سامانه ثبت نام کرده و در لیست کنترل قرار دارند. مراکز کنترل اولین نقطه تماس دانشجویان با گروه های تربیت بدنی است. بنابراین، اگر بتوانید دانشجویان را از وضعیت جسمانی خود آگاه کنید و در نهایت از افراد متخصص برای حل مشکلات احتمالی آنها استفاده کنید، به هدف خود یعنی ایجاد یک دانشگاه سالم و در نهایت یک جامعه سالم رسیده اید.
زارعی از فعال شدن دوره های ویژه ورزشی در دانشگاه ها خبر داد. وی بیان کرد: بر اساس مراکز کنترل سلامت دانش آموزان دارای مشکلات جسمی و روحی در گروه های دوره های ورزشی ویژه قرار می گیرند.