راهاندازی ۳ سرای نوآوری در لاهیجان، سراب و تبریز توسط دانشگاه آزاد
به گزارش گروه علمی مجله توژال. قباد بهزادی پور در سی و سومین جلسه هیات مدیره فعالیت های دانشی دانشگاه آزاد اسلامی وی به بررسی طرح القای سه مرکز نوآوری در این نشست اشاره کرد و گفت: بررسی طرح القای مرکز نوآوری «فناوری های ماهیگیری و پرورش ماهیان خاویاری» وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در تاریخ 1396/07/13 برگزار شد. دستور کار در ابتدای جلسه این جلسه که به تأسیس دپارتمان پرورش و تمرین ماهیان خاویاری اختصاص داشت مال ایشان بود.
وی در این جلسه حضور داشت مجید مشکینیمعاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران کل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: استخراج عصاره خاویار برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی، تهیه چرم از پوست ماهیان خاویاری، استخراج گوانین و تولید مروارید مصنوعی از فلس ماهیان استخوانی بخشی از اهداف پرورش ماهیان خاویاری است. در این جلسه برنامه عملیاتی و ایده های مربوط به تولید محصول توسط واحد دانشگاهی تشریح شد و اعضای شورا در جریان اعطای مجوز تاسیس به این خانه نوآور قرار گرفتند.
بهزادی پور گفت: در این جلسه بررسی طرح توجیهی ایجاد مرکز نوآوری «بیوتکنولوژی ها و مزایای اضافی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که به کشت جلبک سبز آبی اسپیرولینا اختصاص دارد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. پرورش گوساله گاو و همچنین تولید و تکثیر بذرهای اصلاح شده و تکثیر درختان هسته از طریق کشت بافت.
ادامه مطلب
فعالیت واحدهای منطقه ای دانشگاه آزاد در جهت رفع مشکلات
وی ادامه داد: اعضا ضمن بیان نظرات خود با شرط گذاشتن همراهی بیشتر با حوزه اصلی فعالیت خود که پرورش ریزجلبک است، با اعطای مجوز تاسیس این مرکز نوآوری موافقت کردند.
مدیرکل مراکز نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروزه در حوزه بیوتکنولوژی جلبکی، توانمندی های بومی تنها قادر به تامین 10 درصد نیاز کشور است، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه های ارائه شده و پروژه های مرتبط، این امکان وجود دارد. برای کمک به این امر و دارالابتکار به فکر حل مشکل رشته فوق می باشد.
وی با اشاره به اینکه مجوز تاسیس به مرکز نوآوری کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب به عنوان سومین مرکز مورد تایید اعضای هیات مدیره سی و سومین حوزه دانش بنیان اعطا شد، افزود: مرکز نوآوری کشاورزی مرکز نوآوری کشاورزی شعبه سراب قرار است از توانمندی های بالقوه این شهرستان بهره مند شود و در زمینه تولید فناوری جوجه کشی ماهی و پرورش محصولات کشاورزی نوآورانه فعالیت کند که با توجه به طرح توجیهی ارائه شده، ابزار لازم را دارد. تا این قابلیت ها را فعال کنند.
بهزادی پور با بیان اینکه مراکز نوآوری باید با استفاده از توانمندی های موجود، بستر رشد بیشتر و تقویت شاخص های اقتصادی و نوآوری را در کشور فراهم کنند، تصریح کرد: سازوکار مراکز نوآوری عملاً در خدمت حل مشکلات ترسیم می شود. نیازهای روزمره انسان و جامعه.
به گفته مدیرکل مراکز نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، هر استان بر اساس توانمندی های منحصر به فرد خود می تواند در جهت رفع نیازهای مردم و جامعه گام بردارد که این مهم در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و یکی از اهداف آن اهداف اصلی هیأت مدیره فعالیتهای دانشی اساس در نظر گرفته شده است.