خیلی از کشورهای دنیا به دنبال قهرمان سازی از اسطورههایشان هستند
به گزارش مجله توژال، اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست گفت: بسیاری از کشورهای جهان به دنبال خلق قهرمانانی از اسطوره های خود هستند تا پشتوانه ای برای رفع مشکلاتشان باشند. .
وی به حضور فرزندان شاهد و ایثارگر در این دیدار اشاره کرد و گفت: جامعه ایثارگران بیش از یازده هزار نخبه را شامل می شود که میوه ای گرانبها برای کشور ما محسوب می شود. جامعه به حضور نخبگان جامعه ایثارگر افتخار می کند و امروز به جامعه ای از نخبگان ایثارگر نیاز داریم.
وی به جلسات خود با معاونت علمی اشاره کرد و از تکنسین های شرکت اسار خواست تا ظرف یک هفته متنی را برای انعقاد تفاهم نامه با معاون علمی رئیس جمهور تهیه کنند.
اوحدی همچنین از اداره کل دفتر دانش پژوهان، ایثارگران و تشکل های مفاخر کشور خواست تا به مناسبت روز شهید (31 اسفند) نمایشگاهی از دستاوردهای ایثارگری نخبگان برگزار کند.
همانطور که عادل مهری مدیرکل دفتر علما و هیئت های شاهد و ایثارگر کشور در این دیدار گفت: با اقدامات انجام شده
ما توانستیم به 1200 تیم یا طرح های استارت آپی بر اساس تماس برسیم.
وی شناسایی و راهنمایی متخصصان ایثارگر فناوری، برگزاری رویدادهای ملی، استانی و منطقه ای، انعقاد تفاهم نامه با پارک های فناوری در 25 استان، حضور در نمایشگاه های بین المللی، حضور در رویدادهای استارت آپی در سطح کشور و برگزاری دوره های آموزشی ضمن تقدیر از منتور را انجام داد. اساتید ایشان تفاهم نامه ای با بسیج منعقد کردند و علم را در کار این اداره کل قرار دادند.
ایجاد معاونت فناوری زیر نظر علمای شهید و ایثارگر، صدور مجوز تأسیس صندوق تسهیلات حمایتی، برگزاری سفرهای علمی مرتبط با حوزه ایثارگران فناوری و صدور مجوز برگزاری رویدادهای مستقل از جمله پیشنهادات عادل مهری در این مراسم بود. جلسه
در این جلسه تعدادی از تکنسین های متعهد به بیان نظرات و درخواست های خود در خصوص موضوعات مرتبط با فعالیت خود پرداختند.