حمایت از طرحها و محصولات دانشبنیان با محوریت رفع مشکلات آموزشی مناطق محروم
به گزارش سایت توژال. زیرا یکی از دغدغه های مناطق کم برخوردار، مشکلات دسترسی به امکانات پیشرفته برای آموزش و یادگیری و ارتقای مهارت های نیروی انسانی، ایده های نوآورانه، طرح های دانش و خلاقیت با حل مشکلات مناطق محروم و کمک به تربیت نیروی انسانی ماهر است. زمینه سازی برای اشتغال زایی و ایجاد ارزش افزوده .
در راستای تحقق این هدف، برنامه ملی توسعه اقتصاد دانش بنیان در مناطق محروم با همکاری ستاد توسعه فناوری های نرم و صنایع خلاق و مرکز راهبری ستاد توسعه دانش اقتصاد مبتنی بر، در نظر دارد از نوآوری ها و پروژه های فناورانه و خلاقانه با تمرکز بر آموزش مهارت ها حمایت کند.
با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری های آموزشی، گسترش مرزهای دانش و فناوری و شتاب روزافزون تحولات علمی و فناوری، وجود نیروی انسانی مؤثر و توانمند در پاسخگویی به نیازهای جامعه و استفاده از نیروی انسانی. . ابزارهای فناورانه و نوآورانه در آموزش و ارتقای مهارت نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است و بر این اساس معاونت علمی، رفع مشکلات مناطق کم برخوردار را از مهمترین اولویت های حمایتی قرار داده است.
بر این اساس از طرح ها به طور ویژه حمایت می شود، هرچند قابل اجرا در مناطق مختلف کشور است، اما قابلیت اجرا در مناطق محروم و توانمندسازی دانش آموزان و افراد ساکن در این مناطق را دارد.
این ایدهها و تکنیکها باید با موضوعاتی مانند آموزش، یادگیری و ارتقای مهارتها برای افزایش مهارتهای حرفهای، شناختی و رفتاری مرتبط باشند. توانایی ساخت نمونه آزمایشگاهی و بلوغ مورد نیاز در فناوری از دیگر ویژگی های محصولات مبتنی بر دانش و خلاقیت است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، این طرح حمایتی با هدف کمک به گسترش عدالت آموزشی، افزایش مهارت های دانش آموزان و ساکنان مناطق محروم و گسترش و ارتقای مهارت ها انجام می شود. تسهیلات در مناطق محروم توسط برنامه توسعه ملی اقتصاد دانش بنیان در مناطق محروم، ستاد توسعه فناوری های نرم و صنایع خلاق و مرکز هدایت توسعه اقتصاد دانش بنیان میزبان ایده ها و محصولات نوآورانه مبتنی بر دانش و خلاقیت است. در موضوعات مرتبط
khabarfarsi به نقل از توژال