توسعه همکاری پژوهشگاه ژنتیک با دانشگاههای عراق
مؤسسه ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی تأسیس شد که مهمترین مرکز تحقیقاتی زیر نظر وزارت علوم است که در زمینه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی به عنوان یک مؤسسه تحقیقاتی فعال است و به انجام تحقیقات علمی و صنعتی می پردازد. به ویژه بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در سال 1345 به منظور دستیابی به اهدافی از قبیل پژوهش در زمینه های مختلف علوم زیستی، پزشکی، کشاورزی، داروسازی و بیوتکنولوژی و آموزش و پرورش متخصصان و پژوهشگران از این رشته ها. دانشگاه های کشور
پژوهشکده ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی شامل سه موسسه تحقیقاتی است. شامل پژوهشکده بیوتکنولوژی پزشکی، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، پژوهشکده بیوتکنولوژی در صنعت و محیط زیست، مرکز توسعه بیوتکنولوژی و مرکز توسعه حیوانات نمونه با استفاده از CRISPR (ویرایش ژن) و اصلاح ژنتیکی (ژن) دستکاری) روش ها.12 آزمایشگاه تخصصی شامل آزمایشگاه مرکزی و آنالیز آزمایشگاهی، آزمایشگاه تخصصی تشخیص فرآورده های دستکاری شده ژنتیکی، آزمایشگاه بیوانفورماتیک و کلینیک تخصصی و مستقل جهت انجام آزمایشات تخصصی ویروسی و میکروبی با استانداردهای لازم وجود دارد.
پژوهشکده ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی در حال حاضر تقریباً 80 عضو هیأت علمی، 100 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و 220 دانشجوی مقطع دکتری دارد که در این پژوهشکده آموزش و پژوهش انجام می دهند.
جواد محمدی از دی ماه 1400 مسئولیت این پژوهشکده را بر عهده گرفت. محمدی (متولد 1348) دارای مدرک دکتری پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکترای ایمونولوژی پزشکی از دانشگاه کارولینسکا سوئد و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران.
ادامه مطلب
پژوهشکده سند بیوتکنولوژی را بررسی می کند
پنجم در گفتگو با کارشناس اقتصاد ایران وی در خصوص اقدامات انجام شده در این پژوهشکده در دوران تصدی خود گفت: یکی از اقدامات ما جلب اعتماد بخش خصوصی و دعوت به همکاری با این بخش در پژوهشکده بود که نمونه آن را در ساخت پژوهشکده دیدیم. . ساختمان نیمه کاره پژوهشکده. این ساختمان 27 سال نیمه کاره بود اما تیرماه گذشته فاز اول آن به پایان رسید و نزدیک به 40 شرکت دانش بنیان بیوتکنولوژی و بیش از 600 فناور در این حوزه در آن مستقر شدند.
جواد محمدی وی ادامه داد: قطعه دوم این ساختمان با همکاری بخش خصوصی و با سرمایه گذاری 1200 میلیارد تومان در حال انجام است. انتظار داریم تا اسفند ماه سال جاری به پایان برسد و 1000 تکنسین بیوتکنولوژی دیگر در این ساختمان مشغول به کار شوند.
وی همچنین به شناسایی اولویتهای پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی اشاره کرد و گفت: اولویتهای ما رفع مهمترین نیازهای کشور بود. از این رو به اعضای هیات علمی اعلام کردیم که طرح های پژوهشی خود را بر اساس تلفیق جهت گیری تقاضا و عرضه بر اساس اسناد اولیه از جمله برنامه هفتم توسعه، سند دانشگاه اسلامی و نقشه جامع علمی کشور شناسایی و اجرا کنند. و همچنین سند بیوتکنولوژی.
این استاد دانشگاه تهران به ضرورت بازنویسی و بازنگری اشاره کرد سند بیوتکنولوژی وی تصریح کرد: از آنجایی که هر روز مباحث جدیدی در علم و فناوری مطرح می شود و موضوعاتی مانند هوش مصنوعی و ژنومیک نیز در حوزه بیوتکنولوژی بسیار موثر است، باید همگام با دنیا باشیم و عقب نمانیم و همگام با فناوری های جدید باشیم. به همین دلیل بررسی سند بیوتکنولوژی ضروری است و فرهنگستان علوم به نمایندگی از شورای عالی انقلاب فرهنگی، روند بررسی نقشه جامع علمی کشور در حوزه بیوتکنولوژی را به پژوهشگاه محول کرده است. موسسه، بررسی سند بیوتکنولوژی را هم اعلام کردیم.
تامین 50 میلیون یورو سرمایه گذاری از دو کشور اروپایی
رئیس پژوهشکده ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک ضمن اشاره به جذب سرمایه از سایر کشورها برای همکاری های علمی گفت: موفق به جذب سرمایه گذاری حدود 50 میلیون یورویی از دو کشور اروپایی برای خرید شده است. دستگاه های دارویی پیشرفته و همچنین نسل جدید جراحی مغز ما شده ایم
وی افزود: دستگاه دیگر دستگاه جراحی مغز با استفاده از اشعه ایکس است. فقط از این دستگاه تعداد آنها در دنیا 19 عدد است که عوارض سایر روش ها در این روش کمتر است و هزینه جراحی نیز کمتر است. او هست. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان برکت درخواست های جدی برای این دستگاه وجود دارد و در تلاش هستیم آن را در اختیار یکی از این مراکز درمانی قرار دهیم.
آل محمدی درباره اقدامات در زمینه تامین مسکن اعضای هیات علمی نیز گفت: ساختمان مسکن داخل پژوهشکده اخیرا کلنگ زنی شد و به زودی عملیات خاکبرداری در این مجموعه آغاز می شود. همچنین بر اساس قراردادی با وزارت مسکن و وزارت علوم، ساخت مسکن اعضای هیات علمی را آغاز کرده ایم و پس از اخذ مجوزهای لازم، مراحل ساخت این مجتمع نیز آغاز می شود.
همکاری با دانشگاه های کشورهای همسایه
رئیس موسسه ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک درباره تعامل با دانشگاه ها و مراکز مربوطه در سایر کشورها گفت: تعامل با دانشگاه های کشورهای دیگر. عراق، روسیه، تاجیکستان و سوریه بعد. از جمله این اقدامات، برگزاری جلساتی با مدیران حرم امام حسین (علیه السلام) در کربلا و دانشگاه های تابعه حرم و تفاهم با آنها در هفته های گذشته بود که از ما خواستند مرکز تحقیقاتی ایجاد کنیم. مشابه مرکز تحقیقات ژنتیک در کربلا.
وی تصریح کرد: هفته گذشته نیز میزبان بخشی از مسئولان حرم امام حسین (علیه السلام) برای پیگیری روند توافقات بودیم و همچنین توانستیم پرچم حرم امام حسین (ع) را به اهتزاز در آوریم. (علیه السلام) در شهر. مرکز تحقیقات در جشن معنوی.
وی ادامه داد: در دیدار با رئیس بیمارستان امیرالمومنین (علیه السلام) نجف نیز مذاکراتی برای ارائه خدمات جدید آزمایشگاهی به این بیمارستان انجام شد. سال گذشته تفاهم نامه هایی با دانشگاه های الزهرا در کربلا و بصره منعقد شد و من در سفر به کربلا و نجف پیگیر اجرای این تفاهم نامه ها بودم.
علامت خدمت و لزوم نظرخواهی از دانشجویان
او کیست یکی از برگزیدگان دومین مدال خدمت از وزارت علوم وی درباره این نشان نیز گفت: نشان سارو ابتکار خوب وزارت علوم در دولت سیزدهم بود و به افرادی داده شد که در حوزه علمی، فناوری، تجاری سازی و فرهنگی در حوزه کاری خود تغییراتی ایجاد می کنند.
رئیس پژوهشکده ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی افزود: در این دوره 15 نفر شامل 11 رئیس دانشگاه، دو رئیس پارک علم و فناوری و دو رئیس پژوهشکده این جایزه را دریافت کردند. این نشان توسط اساتید شناسایی، کارکنان، مسئولان و معاونان وزارت علوم به افراد ارشد اعطا می شود.
آل محمدی ادامه داد: در دو سال و نیم گذشته در موسسه ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی با همکاری عزیزان در پژوهشکده از اعضای هیات علمی، دانشجویان، معاونان علمی، بخش خصوصی، علمی انجمن های بیوتکنولوژی، ژنتیک و ایمنی زیستی، یک فضای علمی به صورت پویا ایجاد شده است.
khabarfarsi به نقل از توژال