توزیع ۳ میلیون قبض عوارض پایدار برای تهرانیها
علی خوشنود در گفتگو با مجله توژال. وی از آغاز توزیع قبوض سالیانه خبر داد و با اشاره به اینکه روند توزیع قبوض سالانه تا پایان آذرماه آینده به پایان می رسد، گفت: بیش از 3 میلیون صورتحساب دائمی برای سال 1403 در تهران صادر شده است. از اواسط آذرماه منتشر شده و در روز دوم آذرماه در مرحله چاپ هستند و با توجه به وسعت شهر تهران تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه پرداخت تعرفه و قیمت خدمات از ابتدای هر سال از طریق درگاه های غیر حضوری امکان پذیر است و صورتحساب تعرفه سالانه فقط به صورت عمده برای بدهکاران صادر می شود، افزود: شهروندانی که به هر دلیلی فاکتور تعرفه ای دریافت نکرده اند می توانند. این کار را از طریق هر یک از درگاه های الکترونیکی انجام دهند تا با مراجعه به اداره درآمد شهرداری منطقه مربوطه و یا یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی، نسبت به پرداخت هزینه یا عوارض خود اقدام کنند.
مدیرکل شناسایی و وصول درآمد شهرداری تهران تاکید کرد: شهروندان تنها می توانند با مراجعه به ادارات درآمد شهرداری مناطق نسبت به صدور قبوض تعرفه واحدهای غیرمسکونی اقدام کنند.
خوشنود درباره جزئیات پرداخت آنلاین هزینهها گفت: با توسعه خدمات آفلاین شهرداری تهران، پرداخت کارمزد به راحتی امکانپذیر شده و نیازی به مراجعه به بانک و خودپرداز در سطح شهر نیست.
به گفته وی، به هر ملک، آپارتمان و واحد غیرمسکونی در تهران یک شماره شناسایی منحصر به فرد (شماره درج شده در کادر سبز رنگ بالای قبوض وصولی) اختصاص می یابد که شهروندان با ارسال آن به سامانه پیامکی 1370000070 از خدمات غیر حضوری برخوردار خواهند شد. اعداد لاتین).
مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران ادامه داد: همچنین به منظور خلاصی از دست فاکتورهای کاغذی و کمک به حفظ محیط زیست با اسکن بارکد دوبعدی بالای فاکتور و یا ارسال شناسه 15 رقمی املاک و مستغلات. و واحدهای مسکونی یا تعداد واحدهای غیرمسکونی متشکل از 12 رقمی به شماره پیامکی 137000070 (با اعداد لاتین) و ثبت شماره تلفن همراه، از سال آینده فاکتور الکترونیکی برای شهروندان ارسال می شود.
وی در خصوص روشهای پرداخت الکترونیکی عوارض شهرداری به سامانه پیامکی اشاره و خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند از طریق بارکد دوبعدی موجود در فاکتورها و حسابها، سامانه و اپلیکیشن شهرزاد، کد دستوری 55*137 و درگاههای اینترنتی کشور پرداخت کنند. بانک های خارجی شهرداری تهران از طریق اپلیکیشن های پرداخت آنلاین (اپ، قابینو و …) برای پرداخت هزینه ها قرارداد می بندد و پرداخت می کند.
خوشنود درباره نحوه پرداخت عوارض شهرداری نیز به صورت حضوری افزود: این امکان از طریق دستگاه های خودپرداز نیز وجود دارد. همچنین شهروندان می توانند با اسکن بارکد دوبعدی از طیف وسیعی از خدمات از جمله اطلاعات شماره شناسایی واحد، اطلاع از میزان عوارض پایدار، اطلاعات مالی توسعه شهری واحد، تخلفات احتمالی ملک، هزینه پرداخت کنند. استعلام آخرین گواهینامه های صادر شده مانند تسویه حساب، پایان کار و غیره. برای اطلاع از هزینه ها و قیمت های خدمات به صورت جداگانه یا جمعی و آشنایی با خدمات محله و سایر خدمات.
مدیرکل شناسایی و وصول درآمد شهرداری تهران بر لزوم پرداخت به موقع عوارض و عوارض خدمات از سوی شهروندان تاکید کرد و اظهار داشت: تعجیل در پرداخت عوارض منجر به کاهش جرایم معوقه شد. اضافه پرداخت به عنوان اعتبار در قبوض سال آینده محاسبه می شود.
خوشنود درباره پاداش حسن حسابداری و جریمه دیرکرد بیان کرد و خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت پرداخت به موقع هزینه های تمدید و شرکت از 10 درصد پاداش حسابداری سالانه و 24 درصد خسارت دیرکرد بابت کارمزد مشاغل (2 درصد در ماه) بهره مند می شوند. ) به صورت روز و 24 درصد جریمه دیرکرد برای قبوض سال آینده و برای بهای خدمات مدیریت پسماند 24 درصد (ماهیانه 2 درصد) جریمه دیرکرد محاسبه می شود. ماه) است