تعامل با بخش خصوصی، اقتصاد حوزه فناوری اطلاعات را بزرگتر میکند
به گزارش اقتصاد ایران، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (دوشنبه) در این نشست با اشاره به اینکه مدیریت و اداره دغدغه همه دولت هاست، تاکید کرد: اگر آمارهای مختلفی در سازمانی ارائه شود که is not نیز سازگار است، یعنی مدیریت «داده» در همان دستگاه اتفاق نیفتاده است و این موضوع در لایه های بالایی نیز مؤثر خواهد بود.
وی نقص «داده» را یکی از جدی ترین مسائل کشور دانست و توضیح داد: منابع و انرژی زیادی صرف جمع آوری داده ها شده است و حفظ حریم خصوصی کاربران نیز در این موارد بسیار جدی است.
هاشمی تجربه موفق استارتاپ های بخش خصوصی را جمع آوری «داده ها» و اتصال آن به حوزه اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: اگر بتوانیم در هر زمینه ای مدل اقتصادی ایجاد کنیم، ببینیم با افزایش سرعت کار می توانیم به موفقیت دست پیدا کنیم. می چرخیم
وزیر ارتباطات تغییر نگاه و رویکرد را موضوعی جدی برای دستگاه های اجرایی دست اندرکار توسعه «دولت الکترونیک» ارزیابی کرد.
وی اجرای دولت الکترونیک در سازمان ها را جدا از مدیریت تضمین نمی کند و تعامل با دستگاه ها را در سطح تدوین و اجرای سیاست ها مهم دانست و خاطرنشان کرد: در صورت ایجاد سامانه، دستگاه مربوطه باید پاسخگو باشد. برای کیفیت خدماتش
هاشمی با اشاره به اینکه اگر «داده های غنی» وجود نداشته باشد، هوشمندی اتفاق نمی افتد، توضیح داد: اولین مولفه در هوش، نظارت بر بازخورد پس از اجراست و این بررسی ها باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد.
وزیر ارتباطات دسته بندی و دسته بندی خدمات دولت الکترونیک را رویکردی برای هدایت آنها دانست و ادامه داد: با این روش می توانیم به این دسته بندی ها اجازه دهیم.
وی حمایت از بخش خصوصی را یکی از فعالیت های مهم وزارت ارتباطات و فناوری در دولت چهاردهم برشمرد و افزود: در حال حاضر با تلاش بخش خصوصی در تلاش هستیم تا انرژی را در کشور هوشمند کنیم. وزارت ارتباطات در این زمینه نقش محوری دارد.
هاشمی در پایان تقویت و توسعه بخش خصوصی را به نفع کشور ارزیابی کرد و تاکید کرد: همکاری با بخش خصوصی به رشد اقتصاد در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کمک می کند.
در ابتدای این جلسه احسون کیونهو، رئیس کارگروه تعاملی دولت الکترونیک گزارشی از فعالیت های این کارگروه در پنج سال اخیر ارائه کرد.