این بسته خبری را بخوانید
در تالار اصلی تالار مولوی، نمایش «اسم همه مصلوبین عیسی است» با اجرای ایوب آقاخانی و آثار وحید نوفر روی صحنه می رود.
به گزارش اقتصاددانان ایرانی، این اجرا با تکیه بر روابط کلی اثر از 30 آذر تا 14 بهمن ماه ساعت 18:30 در تالار اصلی تالار مولوی روی صحنه می رود.
در خلاصه این نمایش آمده است: تهران، دهه بیست، سال های عصیان، سال های خط های مختلف سیاسی، نصیری، روزنامه نگار جوان، عاشق سینما، با عشقی عجیب روبرو می شود. عشقی که در کنار آتش سیاسی چالش عجیبی برای او و همراهانش ایجاد می کند.
این اجرا توسط محمدامین جیرکوی، روزبهی جعفری، عاطفه چوپانی، ریون حبیبیان، محسن شفاهی، امیر شربتی، علی ریزو صحبتی، مرتضی تهرانی، طیبو کریمی، مهدی محسنی، احسون مهدی زاده، رشید نقی پور اجرا می شود.
سایر اعضای تیم اجرایی این نمایش عبارتند از:
طراح نور: اتابک اسدی، دستیار کارگردان: مصطفی ایمانی، طراح صحنه و لباس: مهرنازی عباسی، مدیر صحنه: سونیا احمدی، آهنگساز: رضا احدی
طراح پوستر: مرتضی تهرانی، عکاس: شادی (موده) سنویان، آناهیتا اسدی، زهرو زرودی، مشاور روابط عمومی و رسانه: آرمان صدیقی، مهرداد عباسی.
نمایش «استاد لولو» به نویسندگی و کارگردانی حمیدریزو فراهونی از 2 آذر تا 20 بهمن ماه ساعت 20:15 در تالار هادی اسلامی تالار مهراب روی صحنه می رود.
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ در پایان این نمایش آمده است: همه چیز از یک اشتباه شروع می شود.
بازیگران نمایش «استاد لولو» رزبه جعفری، ریون حبیبیان، غزل تدین، هانی حسنی، سلین گودرزی، بهاری اسماعیلی نصر، بهار پورمیرزا، لیلی عبدی، علی ندیمی، سید محمد محسن رضوی، سیدا راجین دربانی هستند.
دور دوم برنامه برج عیوضی با پوستر جدید!
نمایش «گذر نیروهای ایاز از سرزمین کاخ هنر» با پوستری جدید و تغییر در شکل اجرا دوباره روی صحنه می رود.
به گزارش روابط عمومی گروه، اجرای نمایش «انتقال قدرت برج یخی از سرزمین های کاخ هنر» به نویسندگی شیده غفاریان و وهاب ناصری منش و کارگردانی وهاب ناصری منش با طراحی حمیدریزا محمدی نمایش داده شد. ، تمدید شد و وارد دور دوم اجراهای خود شد.
در نمایش «انتقال قدرت برج یخی از سرزمین های کاخ هنر» که به نقد قدرت در همه عرصه های زندگی می پردازد، ایگان آقاجانی، کیمیا اکبری، ایمان دهقانی، هستی سنبلدوست، ناگین صمدی، مهساکلانتری، رهیندا مجیدی، مهرناز محمودی، آوا ملک محمدی، رویا نصیرپور، آرش آذر، علی افشار، محمد حسین آرمید، آرمین اوقی، جلیل ایراندوست. مهرون باقری، امیرحسین بختیوری، مهدی بیرانوند، علی پیمون، مبین حسین زاده، سید محمدرضا زمانی، محمد شاهپور، وحیدی شیرمحمدی، محمود محمدی، سجادی ملکی، وهاب نصیری منش و مهرداد نامی اجرا می شود.
این نمایش به تهیه کنندگی وحید لک و امیر ارسلان فتحی در اجرای این نمایش حضور دارد.
نمایش «عبور نیروهای برج یخی از سرزمین های کاخ هنر» از 31 آذرماه ساعت 20 به مدت 60 دقیقه در کاخ هنر به نشانی خیابان رزی، نبش صحنه روی صحنه می رود. خیابان زندوکیل، شماره 50.
گروه های شرکت کننده در جشنواره تئاتر «فجر» بیمه می شوند
تمامی گروه های شرکت کننده در چهل و سومین جشنواره تئاتر «فجر» از 31 آذرماه می توانند برای بیمه جشنواره اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی این جشنواره، وحید لک مدیر روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر اعلام کرد: امسال مذاکرات گسترده ای با رایزنی با بخش خصوصی و با حمایت حوزه هنری انجام شد. طی 6 ماه گذشته و بیمه تمامی گروه های شرکت کننده جشنواره را پوشش می دهد.
وی افزود: بر اساس توافق صورت گرفته بخشی از هزینه های درمانی ناشی از حوادث در قالب این پوشش بیمه ای پرداخت می شود و هنرمندان در طول سفر از مبدا تا محل برگزاری جشنواره و بالعکس در طول سفر تحت پوشش قرار می گیرند. یک دوره معین در حوادث مختلف مربوط به از کارافتادگی، نارسایی اعضاء تحت پوشش و … هستند که امیدواریم هرگز اتفاق نیفتد.
لک افزود: از تمامی گروه های شرکت کننده در بخش های مختلف صحنه، سایر اجراها، خیابانی، عکس و صدا، نمایشنامه نویسی و پژوهشی، همکاران سالن های میزبان جشنواره، مدیران بخش های مختلف و همکاران کارکنان مربوط به جشنواره است. و مسئولیت اداری و مدیران و هنرمندان خواهشمند است از روز شنبه وارد سایت جشنواره شده و اطلاعات خود را ثبت نمایند. کلیه عزیزان می بایست تا 4 آذر در سامانه واقع در سایت جشنواره ثبت نام و تحت پوشش بیمه قرار گیرند. این تاریخ قابل تمدید نیست.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ارتقای این رویداد بین المللی افزود: امسال مدیر تبلیغات جشنواره در شهرداری تهران مستقر شده و سازمان فرهنگی هنری مسئولیت این بخش را بر عهده دارد و تصمیم گرفته شد که ارتقای مناسبی در شهرستان ها صورت گیرد، روسای مناطق 6، 11 و 12 در این رویداد بین المللی مشارکت داشته باشند. در حوزه حمل و نقل نیز با توجه به ساماندهی حمل و نقل و ترافیک و همچنین اتوبوس، تردد هنرمندان از محل سکونت به محل اجرا و بالعکس تسهیل شود. در تبلیغات شهری، شرکت مترو با هماهنگی شهرداری ملحق می شود و تبلیغات نیز در این فضا صورت می گیرد و هنر پرفورمنس را در ایستگاه های مترو به اطلاع مخاطبان می رسانیم.
آغاز دور دوم نمایش «شونزده».
نمایش تعاملی «شونزده» به نویسندگی جابر رمضانی به کارگردانی امیرمحمدی کریمی و سجادی افشاریان از دوشنبه 3 دی ماه 1403 فصل دوم خود را آغاز می کند.
به گفته مشاور رسانه ای این پروژه، این نمایش با حمایت «هانه تمدا دا» از دوشنبه ساعت 18:45 در سالن شماره یک این مجموعه روی صحنه می رود.
بهزاد کریمی و (مخاطبان اجرا) بازیگران نمایش تعاملی شونزده هستند.
نمایشنامه نویس: امیرحسین کریمی، کارگردان: شرکت تئاتر جوانان ایران، مشاور هنری: سجاد افشاریان، مدیر تولید: آرزو کریمی، طراح: منا رمضانی، طراح ویدئو مپ: سعید مومنی، طراح نور: محمدرضا رحمتی، طراح موسیقی: امیر دوستی طراح بازی: امیرحسین کریمی، طراح صحنه و لباس: الیکا ایلکا، دستیار کارگردان: نیلا بلندی، کروش شجاعی، فردین. راکی، محمد کرمانی، علی بگبون منش، عکاس: امیرحسین میرزایی، طراح پوستر: فرهدی توکلی، مشاور رسانه و روابط عمومی: علی کیهونی از دیگر عوامل این نمایش هستند.
«شونزده» یک اجرای مستند و تعاملی است که با حضور و مشارکت مخاطبان ادامه دارد و روند اجرای هر شب به دلیل حضور مخاطبان متفاوت با شب های دیگر متفاوت است.
در جشنواره فجر فاروبی با 3 فیلم و ساخت داستان های فتح با 2 فیلم
سه ساخته مشترک بنیاد سینمایی فارابی به مرحله نهایی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر راه یافتند و با 30 فیلم دیگر در مسابقه فیلم های ایرانی (سودا سیمرغ) رقابت خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فاروبی، از جمله تولیدات این بنیاد که متقاضی حضور در چهل و سومین بخش سیمرغ سود جشنواره فجر بوده است، سه فیلم «اسفند»، «زیبا صدیم کن» و « صیاد» در دوره چهل و سومین جشنواره اکران می شود.
فیلم سینمایی «اسفند» به کارگردانی دانش اکباشا و تهیه کنندگی مشترک جلیل شعبونی و مهاجر توحیدی پرست محصول مشترک بنیاد سینمایی فاروبی و سازمان هنری اوج مدیا است که بخش مهمی از زندگی شهید علی هاشمی است. از فرماندهان برجسته دفاع مقدس در تعریف و طراحی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت می گوید. در این فیلم محمدرضا مسعودی، مهدی زمین پردوز، سعید آل بوعبدی، خیام وقار کاشانی، محمدرضا اگدا یزدی، یاسین مسعودی، محمد اصغری حضور دارند.
فیلم سینمایی «من را زیبا صدا کن» به کارگردانی رسول صدر اویلی و سید مازیور هاشمی، مدیر اجرایی، نیز محصول مشترک بنیاد سینمایی فاروبی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان – دختری است که در یک مؤسسه بهزیستی زندگی می کند. . فیلم جدید رسول صدری اویلی که پس از گذشت ۷ سال از آخرین کار این کارگردان در جشنواره فیلم فجر به نمایش در می آید، بر اساس کتاب «صدای زیبای من» اثر فرهاد حسن زاده ساخته شده است.
فیلم سینمایی «صیاد» به کارگردانی جواد افشار و تهیه کنندگی محمدرضا شافعی نیز محصول بنیاد سینمایی فارابی و بنیاد شهید است که با حمایت ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده و قطعه ای از زندگی شهید است. سپهبد علی سید شیرازی. علی ساروبی و مارال بنی آدم بازیگران اصلی صیاد هستند.
همچنین دو فیلم از بنیاد فرهنگی داستان فتح در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی فتح، «پیش از مرگ» به تهیه کنندگی علی غفاری و تهیه کنندگی آرش زینل خیری و «شمال جنوب» به کارگردانی حمیدی زرگرنژود و تهیه کنندگی مهدی مددکور از جمله آثار جشنواره چهل و سوم بودند. .
چهل و سومین جشنواره فیلم فجر دوازدهم تا بیست و دوم بهمن ماه امسال برگزار می شود.
معرفی هیئت داوران بخش جشنواره فیلم کوتاه کیورستمی
هیئت داوران بخش فیلمنامه دومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه به نام عباس کیارستمی معرفی شدند.
آناهیتا کازوینیزدا، سروش صحت و شادمهر رستین در دومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه به نام عباس کیارستمی به داوری آثار بخش فیلمنامه کوتاه خواهند پرداخت.
آناهیتا کازوینیزدا نویسنده، کارگردان و مدرس دانشگاه است. او فارغ التحصیل دانشگاه تهران و دانشکده هنر شیکاگو است. او در سال ۲۰۱۳ موفق شد برای فیلم کوتاه «سوزن» جایزه اول بخش سینه بنیاد کن را از آن خود کند. همچنین اولین فیلم بلند او به نام «آنها» در هفتادمین جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد. کازوینیزدا در حال حاضر استادیار دانشکده فیلمبرداری در دانشگاه آیووا است.
سروش صحت نویسنده، بازیگر و کارگردان است. او فعالیت خود را از دهه 70 از تلویزیون آغاز کرد و سپس به سینما رفت. در کارنامه سینمایی او کارگردان دو فیلم «جان با من باراک» و «صبحانه با زرافه ها» دیده می شود. او در زمینه داستان نویسی بسیار فعال است و ده ها کارگاه نویسندگی برگزار کرده است.
شادمهر فیلمنامه نویس اصیل ایرانی است. وی فارغ التحصیل دانشکده معماری دانشگاه تهران و همچنین دوره کامل فیلمسازی از مرکز آموزش فیلمسازان باغ فردوس است. از مهم ترین آثار او به عنوان نویسنده می توان به فیلم های «آفساید»، «خیلی ساده است»، «امروز» و «این زن حرف نمی زند» اشاره کرد.
دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه عباس کیارستمی در دو بخش فیلم و فیلم کوتاه به دبیری حمید سلیمانزدا از ۲۱ تا ۲۳ تیرماه ۱۳۰۴ برگزار میشود.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت جشنواره به نشانی https://kiarostamifilmfest.com/ مراجعه کنند.
آخرین مهلت ارسال آثار 25 فروردین 1404 می باشد.
فیلم «ساعت جادویی» در سه روز ابتدایی اکران با بیش از ۱۱ هزار بیننده تماشا کرد و فروش اولیه این اثر به ۶۴۰ میلیون تومان رسید.
به گزارش «اکونومیست ایران»، بر اساس این گزارش، «ساعت جادویی» که در شهرهای دارای سینما با استقبال فعالان فرهنگی شهرهای بدون سینما از جمله خور و بیابانک، میناب، لامرد، خمینی شهر و … مواجه شد. .
همچنین تعداد درخواست ها برای نمایش این انیمیشن در شهرهای بدون سینما به بیش از 300 نفر رسیده است.
ساعت جادویی داستان پسر شجاعی است که به دلیل شاگرد اول بودن یک ساعت جادویی به او می دهند که با آن می تواند در زمان سفر کند.
انیمیشن «ساعت جادویی» به کارگردانی محمدعلی بصیرینیک و تهیه کنندگی نصیرجهدنیا و محمدمهدی نخیراد از 28 آذر اکران شد.
برای خرید بلیت «ساعت جادویی» می توانید به https://gisheh7.ir/event/45690 مراجعه کنید.
همچنین «ساعت جادویی» با ثبت نام در https://ekranmardomi.ir/movie/magic-watch می تواند همزمان در مکان های فاقد سینما به نمایش درآید.