اخبار اخبار تکنولوژی

انتخاب سیمایی‌صراف برای وزارت علوم، پیشران اصلی توسعه کشور می‌شود

تبلیغات بنری


دکتر وحید احمدی استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس که در سال های گذشته سمت های مختلف اداری در بخش های مختلف آموزش عالی کشور از جمله مشاور وزیر علوم و رئیس پژوهشگاه سیاست علمی کشور را بر عهده داشته است. مرکز، معاونت تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری در این وزارتخانه و حدود یک دهه پیش به عنوان دبیرکل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (اتاف) در دولت یازدهم و دوازدهم فعالیت می کرد. کارشناس اقتصادی ایران در مورد انتخاب حسین سیمای صراف گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دولت چهاردهم با اشاره به سابقه همکاری حدود دو ساله ایشان در وزارت علوم در دولت دوازدهم با دکتر سیمای الصراف در مقام وزیر. معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم افزود: دکتر سیمای الصراف قطعاً از این جهت که دارای شخصیت بسیار متدین و دارای امتیازات فراوان هستند.

وی با اشاره به برخی سوابق میزراف از جمله معاونت حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم، معاونت حقوقی ریاست جمهوری در دولت یازدهم و مدیرکل امور مجلس را نام برد. دفتر حقوقی در دولت یازدهم. وی افزود: وزارتخانه های علوم در دولت یازدهم و همچنین دبیری هیات رئیسه دولت دوازدهم، افزود: گزینه پیشنهادی: وزارت علوم نظرات بسیار خوب و جامعی در مورد موضوعات مختلف از جمله زمینه های آموزشی، فرهنگی و اداری. از دانشگاه ها.

معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت علوم ادامه داد: سیمای الصراف این توانایی را دارد که با نمایندگان مجلس و شخصیت های علمی و دانشگاهی کشور ارتباط خوبی برقرار کند و البته مشکلات و نیازهای آموزش عالی را به درستی ارزیابی کند. در کشور به ویژه دانشگاه ها از آن بهره مند شوند و از جوانان موثری که در این زمینه نیز تجربه دارند کمک بگیرند.

ادامه مطلب

انتخاب سیمای صراف به وزارت علوم عامل اصلی توسعه کشور شد

توانایی دکتر سیمای الصراف در حل مشکل مهاجرت نخبگان

رئیس سابق مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: اکنون شرایط برای دانشگاه ها واقعاً خاص است و انتظارات از این نهاد بسیار بالاست. دانشگاه ها در حال حاضر با مسائل و چالش های مختلفی از جمله تحقیقات، فناوری و البته اقتصادی مواجه هستند. طبیعتاً در این سال ها اقدامات زیادی برای حل این مسائل انجام شده است. اما در حوزه مهاجرت نیروهای متخصص و نخبه به کشور، رقابت شدیدی با کشورهای منطقه داشتیم.

وی افزود: بسته به شرایط مختلف کشور اکنون آمار مهاجرت برای نخبگان و دانشگاهیان من به این باور رسیده ام که با اشراف و روابط حسنه ای که سیمای صراف در شورا و دولت ایجاد خواهد کرد، می تواند این مشکلات را حل کند و با توانایی خود کارها را پیش ببرد و از انرژی مناسب بهره مند شود.

دانشگاه را باید موتور توسعه کشور دانست

احمدی در پاسخ به این سوال که با توجه به تجربه اداری خود در وزارت علوم، مهمترین اولویت کاری وزیر پیشنهادی علوم چیست، گفت: بدون تعارف باید گفت مهم ترین موضوع این است که دانشگاه ها دارای در سال‌های گذشته و در دولت‌های مختلف، دانشگاه‌ها به عنوان پشتیبان در دولت‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفتند، اما این بخش هرگز اولویت اصلی دولت‌ها نبوده است.

وی اذعان داشت: با وجود اینکه شخصا در دولت ها بوده ام، اما همواره تاکید کرده ام که دولت ها مانند حوزه سلامت به سه یا چهار محور به عنوان اهداف، شاخص ها و گزینه های اصلی نگاه می کنند ، کارشناس و دانشمند، با همفکری و همفکری شورای اسلامی و انتخاب دکتر سیمای الصراف، دانشگاه ها را عامل اصلی توسعه کشور دانسته و آنها را از اولویت های خود برشمرد.

معاون سابق پژوهشی وزارت علوم با اشاره به وجود مشکلات و چالش‌ها در بخش‌های مختلف، بر توانایی دولت‌ها در توجه به دانشگاه‌ها، موضوع مهم تحقیق و توسعه علم و آموزش، افزود. کاهش نرخ اشتغال و مهاجرت نخبگان و حقوق اساتید و معیشت آنها. با این وضعیت انتظارات از این بخش مهم برآورده نخواهد شد.

وی بیان کرد: اگر می‌خواهیم دانشگاه‌ها منشأ تحول و تحول در نقاط مختلف کشور باشند، این مراکز مهم باید ابتدا خود را از نظر زیرساختی و منابع علمی متحول کنند تا محور توسعه کشور قرار گیرند و نقش‌آفرینی کنند. نقش بیشتر در دانشگاه ها، نسل سوم و چهارم باید ترویج شود.

همانطور که دبیرکل سابق شورای عالی عتف در خصوص بحث اقتصاد آموزش عالی خاطرنشان کرد: این حوزه از دو بخش تشکیل شده است. ابتدا باید بستر و زیرساخت های لازم برای توسعه دانشگاه به عنوان نهادی بسیار موثر در افزایش درآمد اقتصادی کشور فراهم و فراهم شود تا اساتید، پژوهشگران و شرکت های فناور، دانش و نوآور بتوانند در صحنه حضور داشته باشند. مسیر توسعه نوآوری و فناوری کشور به حرکت در می آید

آل احمدی ادامه داد: بنابراین سرمایه گذاری دولت در دانشگاه ها و ارائه تسهیلات لازم برای پژوهشگران، تکنسین ها، اساتید و گروه های دانش ضمن خودکفایی و رفع وابستگی مالی آنها به دولت ها، جامعه ای صادرات محور و پایدار ایجاد می کند. . اقتصاد بازی برای کشور به دنبال خواهد داشت.

انتخاب سیمای صراف به وزارت علوم عامل اصلی توسعه کشور شد

پیشنهاد برای وزیر پیشنهادی علوم

وی همچنین تصریح کرد: بخش دوم این است که پس از سرمایه گذاری اولیه دولت در مراکز علمی و دانشگاهی، نه تنها پس از مدتی می توانند خود را مدیریت کنند. بلکه با صادرات محصولات دانش بنیان و فناورانه خود می توانند درآمد ارزی سرشاری را وارد کشور کنند. به عنوان مثال، در حال حاضر دانشگاه های بزرگ جهان از جمله موسسه فناوری ماساچوست و دانشگاه هاروارد در آمریکا با ایجاد شرکت های بزرگ فناوری و تولید محصولات نوآورانه علاوه بر تامین هزینه های خود، نقش عمده ای در اقتصاد آمریکا ایفا می کنند.

آل احمدی ضمن تاکید بر لزوم تغییر مقرون به صرفه بودن دانشگاه ها به سمت سرمایه گذاری افزود: سرمایه گذاری اولیه در بخش تحقیق و توسعه در دانشگاه ها که قانون نیز سهم خاصی از تولید ناخالص داخلی را برای آن مشخص کرده است. به عنوان تامین بودجه آموزشی دانشگاه به موقع. پس از مدتی، کشور در بخش های مختلف از جمله اقتصاد رشد خواهد کرد.

این مقام سابق آموزش عالی کشور افزود: پیشنهاد این است که دکتر سیمای الصراف پس از جلب اعتماد شورای اسلامی برای تصدی پست وزارت علوم در کنار دولت علاقمند و سرمایه گذاری شود. این رشته شکوفایی اقتصاد کشور و رسیدن به سطح بین المللی باید در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی علمی و فناوری به عنوان اولویت در دولت برنامه ریزی و مورد توجه قرار گیرد. اگر چنین استراتژی تعریف نشود، ما بسیار از دنیای رقیب عقب خواهیم ماند.

به گزارش سایت توژال. حسین سیمای صراف وزیر پزشکی که در دولت چهاردهم از سوی رئیس شورای اسلامی برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شد، وی علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدرک دکتری است در رشته حقوق خصوصی از دانشگاه شهید بهشتی مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته حقوق خصوصی از دانشگاه تهران گرفته است.

از شهریور 1398 تا اسفند 1400 (دولت دوازدهم و بخشی از دولت سیزدهم)، پس از محسن حاج میرزایی و قبل از علی بهادری جهرمی، دبیر شورای دولت و دارای چندین سوابق اجرایی در وزارت علوم بود.

معاون حقوقی و امور مجلس، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم، معاون حقوقی رئیس جمهور در دولت یازدهم، مدیرکل دفتر حقوقی وزارت علوم در دولت یازدهم، عضو شورای مرکزی تبادل دانشجو رئیس سازمان اسناد وزارت علوم، عضو سازمان آموزش آموزش عالی عالی، عضو اصلی کمیته مرکزی رسیدگی به تخلفات انضباطی اعضای هیات علمی وزارت علوم، معاون وزیر علوم. العلم بخشی از کارگروه ارتقای سلامت دستگاه های اداری و مبارزه با فساد و یکی از اعضای شورای ستادی برای رسیدگی به کادر آموزشی است که در کارنامه مسئولیت های اجرایی سیمای الصراف در وزارت علوم

سیما الصراف، وکیل کلیدی قوه قضائیه، در سال های گذشته عضو کمیته حقوق شهروندی معاونت حقوقی قوه قضائیه، عضویت در هیأت بررسی قوانین راهبردی شورای اسلامی و یکی از اعضای مبلغه نماینده بین المللی بعثه مقام معظم رهبری (از سال 1377 تا 1378).

وی هم اکنون دانشیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی است و دارای افتخارات علمی و پژوهشی از جمله پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 1391، برگزیده چهارمین دوره کتاب سال حوزه علمیه قم، برنده هفتمین دوره جشنواره بین المللی فارابی و مقام اول بیست و سومین دوره برای کتاب جمهوری اسلامی ایران

سیما صراف تا به امروز بیش از 50 اثر از جمله کتاب و مقاله فارسی و انگلیسی تألیف کرده و چندین کتاب دیگر نیز در دست چاپ دارد.

فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم روز یکشنبه 30 مردادماه از سوی شهرام دبیری معاون رئیس جمهور به ریاست شورا تقدیم شد. همچنین روز شنبه (7 مرداد) جلسه علنی شورای اسلامی بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم آغاز شد و این روند در دو نوبت در تالار عمومی مجلس تا روز چهارشنبه (31 مرداد) ادامه دارد. ).

تبلیغات بنری

khabarfarsi به نقل از توژال