افتتاح ۳۰ هزار واحد مسکونی مردمی در بافتهای فرسوده
به گزارش کارشناس اقتصادی ایران، مهدی هدایت در مراسم افتتاح پارکینگ طبقاتی منابه و بسته افتتاحیه سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه هسته ها و محله های قدیمی شهر تهران در طول توسعه و عمران فرسوده و فرسوده شده است. شهر تهران در دو قرن گذشته تبدیل به تهدید شده است، با تدابیری تدابیری حاکمیت شهری مؤثر و تحول آفرین اکنون فرصتی بزرگ برای پیشبرد و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان پایتخت است.
وی در ادامه به تشریح اقدامات تحول آفرین مدیریت شهری در راستای نوسازی بافت های فرسوده اشاره کرد.
ایجاد 22 دفتر نوسازی در مناطق 22 گانه شهرداری تهران، ایجاد دفاتر عمران و ادامه راه اندازی 23 دفتر عمران محله در بافت های فرسوده و غیر موثر.
هدایت در خصوص مشوق های نوسازی نیز گفت: تصویب و تخصیص مشوق های نظارتی و مالی برای نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد برای تحول داخلی، تحقق عدالت شهری و دسترسی برابر شهروندان به فرصت ها و امکانات از جمله اقدامات است.
وی ادامه داد: مناطق ناپایدار شهر تهران نیز شناسایی و تصویب شده و دامنه مشوق های نوسازی به این مناطق گسترش یافته است، به طوری که سه هزار و 768 هکتار دیگر از اموال شهروندان در مسیر نوسازی قرار دارد و به اقشار ضعیف توجه ویژه می شود. و نیازمند از پشتیبانی اضافی
هدایت همچنین از نوسازی سالانه بیش از 3 درصدی پلاک های فرسوده شهر تهران با مشارکت شهروندان و تحقق 100 درصدی دستور برنامه چهارم شهرداری تهران خبر داد.
با اشاره به اینکه در سال 1401 نوسازی پارچه های فرسوده نسبت به سال 1400 164 درصد و در سال 1402 نسبت به سال 1401 118 درصد افزایش داشته است، افزود: در این راستا حدود 6 هزار و 300 تابلو کلکسیون و 39 هزار واحد. ایجاد شد و ساختمان های مسکونی نوسازی و 50 درصد به بهره برداری رسید، نوسازی پلاک های فرسوده طی سه سال گذشته 15 درصد افزایش یافته و صدور پروانه ها نیز درصدی افزایش یافته است. 22 درصد
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران همچنین به تهیه و تصویب 57 طرح محلی و موضوعی محلات و مناطق کم اثر با وسعت حدود 5433 هکتار و همچنین نوسازی محلات و هسته های روستایی با هویت از جمله کن اشاره کرد. فرحزاد، دی ونک، حصاریک و گلابدره.
وی همچنین درباره دیگر دستاوردهای این سازمان در خصوص نوسازی زیرساخت های فرسوده بیان کرد: ارائه خدمات به افراد به ویژه در مناطق کم برخوردار و مناطق جنوب در راستای تحقق عدالت شهری، برنامه ریزی و نظارت است. – تصویب 156000 مترمربع و اجرای 90000 متر مربع از دیگر اقدامات سازمان نوسازی شهر تهران است.
هدایت ادامه داد: تسریع و تسهیل در صدور سند مالکیت 40 هزار پلاک بدون سند و تشکیل حدود 1600 پرونده برای اخذ سند مالکیت که در این مدت اتفاق افتاد. همچنین در 1300 مورد رای مثبت به دست آمد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران همچنین از برگزاری 3 جلسه ستاد نوسازی پایدار شهر تهران و 23 جلسه ستاد نوسازی مناطق شهر تهران به منظور رفع موانع و تسریع در اجرای مصوبات شهر تهران خبر داد. و برنامه ها نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: امروز در محله منابه منطقه 15 یکی از محله های قدیمی تهران با استفاده از ظرفیت دفتر توسعه مستقر در محله شاهد اجرای اقدامات تحول آفرین در حوزه خدمات رسانی و بهسازی هستیم. . کیفیت زندگی شهروندان در همین زمینه 512 پلاک در محله های اتابک و منابی در قالب 190 پروانه مسکونی برای 1836 واحد مسکونی صادر شد که حدود 60 درصد از پروانه های جمعی را شامل می شود. .
هدایت بیان کرد: امروز نیز شاهد افتتاح و بهره برداری از پارکینگ های طبقاتی، پروژه جمعی 18 واحد مسکونی، کلانتری و آغاز ساخت بازار میوه و تربار در این منطقه هستیم. در این دوره از مدیریت شهری به ارائه خدمات به فرد و نوسازی بافت های فرسوده در این مناطق توجه ویژه ای شد.
وی در پایان به ابلاغ مشوق های توسعه شهری در حوزه بافت های ناکارآمد شهری اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این مشوق ها در حال حاضر در مناطق در حال اجراست.