اخبار اخبار سیاسی

آیا نسل Z می تواند اقتصاد ایران را دگرگون کند؟

تبلیغات بنری


نسل Z (Z)، متولد 1997 تا 2012 (1376 تا 1390)؛ نسلی که به تدریج وارد بازار کار شد و ایده های جدیدی را وارد بازار کار کرد.

سوال این است که چرا این نسل می تواند ناجی اقتصاد ایران شود؟ چگونه

استفاده از فناوری های جدید

نسل Z به عنوان یک نسل دیجیتال، به دلیل استفاده گسترده از اینترنت، شبکه های اجتماعی و ابزارهای دیجیتال، می تواند تغییرات مهمی را در راه ایجاد کند. ارتباطات، آموزش و تجارت Creates می تواند این نسل را تقویت کند اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک برای کمک کردن

آموزش و یادگیری

این نسل به دلیل دسترسی به منابع آموزشی آنلاین از جمله کلاس های آنلاین و مطالب آموزشی در پلتفرم هایی مانند یوتیوب، تمایل به یادگیری مستمر و رقابت با همتایان خود در سایر نقاط جهان را دارد. همچنین با توجه به تقاضا برای استانداردهای بالا در آموزش، توانسته اند سیستم آموزشی را تا حد زیادی بهبود بخشند.

تسلط به زبان های خارجی

مردم این نسل به دلیل جهانی شدن محیط خود نسبت به نسل های قبلی به زبان سایر ملیت ها علاقه بیشتری دارند.
آنها به راحتی می توانند از طریق برنامه ها و بازی های آنلاین، حضور در شبکه های اجتماعی و آشنایی با یکی از زبان های بین المللی مانند انگلیسی، فرانسوی یا آلمانی با افراد هم سن و سال خود در سایر کشورها و قاره ها ارتباط برقرار کنند.

ارتباطات بین المللی

تسلط بر زبان های خارجی به نسل Z این امکان را می دهد که با افراد و سازمان های خارجی که استانداردهای بسیار بالاتری نسبت به کشور محل اقامت خود دارند ارتباط برقرار کند.
همه این ارتباطات باعث می شود که این نسل خواهان چنین پیشرفت ها و استانداردهایی در محل کار خود باشند یا اگر کسب و کاری راه اندازی کنند، خودشان می توانند در این زمینه پیشرو باشند.

میل به تغییر، نوآوری و کارآفرینی

این نسل به تغییر و نوآوری علاقه مند است. این افراد به لطف دانش زبان خارجی خود به راحتی می توانند با شرکت های جدید و استارت آپ های موفق دنیا آشنا شوند و آن ها را در کشور پیاده سازی کنند. شرکت هایی مانند:

  • اوبر در غرب و اسنپ در ایران
  • آمازون در غرب و دیجی کالا در ایران
  • Yodmi و Coursera در غرب و Haitaki در ایران

ذهن خلاق و نوآور آنها می تواند یک محیط تجاری رقابتی جدید ایجاد کند. آنها کارآفرینان شجاعی هستند که می خواهند مانند افراد موفق در غرب موفق شوند.

ذهن خلاق و نوآور

مواجهه با چالش های اقتصادی

نسل Z در دوران رکود اقتصادی و بحران های مالی رشد کرد. با این حال، آنها شجاعانه به دنبال فرصت های جدید برای کارآفرینی، ایجاد استارت آپ و استفاده از فناوری های جدید برای حل مشکلات اقتصادی هستند و عاشق یافتن راه حل برای این چالش ها هستند.

پذیرش تفاوت و تنوع

این نسل به دلیل دسترسی به فرهنگ های مختلف و آشنایی با تنوع، به تفاوت ها احترام می گذارد و دوست دارد در صلح با دیگران زندگی کند.
در تجارت نیز مرزهای سنتی را می شکند و آنچه برایش مهم است این است که کار به خوبی و درستی انجام شود. بنابراین سیاه و سفید، شهری و روستایی، فقیر و غنی، آنلاین و حضوری را نمی شناسد.

خلاصه

به طور کلی نسل Z به دلیل ویژگی ها و نگرش های خاص خود، نسلی شجاع و پیشرو محسوب می شود.

با استفاده از فناوری های نوین، توجه به مسائل اجتماعی و پذیرش تنوع، می توانند تغییرات مثبت و پایداری را در جامعه ایجاد کنند.

تلاش و ذهن باز آنها باعث می شود آنچه را که می خواهند خلق کنند و از مرزهای سنتی و قوانین دست و پا گیر فراتر روند.

مسلم است که چنین نسلی می تواند با توجه به خواسته های خود تحولات شگرفی در اقتصاد و جامعه ایجاد کند.

منبع: ispionline.it

تبلیغات بنری

khabarfarsi به نقل از توژال