اخبار اخبار تکنولوژی

پرهیز از نگاه جزیره‌ای و سطحی به هوش مصنوعی

تبلیغات بنری


به گزارش سایت توژال، سیدستر هاشمی در این نشست گفت: به دلایل مختلف به حضور زنان در عرصه های مختلف به شدت معتقدم و معتقدم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با نقش زنان به عنوان منافاتی ندارد. مادران

هاشمی گفت: من به شدت به حضور و فعالیت زنان اعتقاد دارم. اما یک دلیل در بحث تولید و ویژگی های زیبایی شناختی محصول است که در نرم افزار از آن به عنوان تجربه کاربری یاد می شود.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: داشتن نظر و بصیرت دقیق یکی از ویژگی هایی است که حضور زنان در عرصه های مختلف به ویژه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را از دیدگاه من متمایز و «الهام بخش» می کند.

نیاز به اجتناب از دیدگاه انزواگرایانه هوش مصنوعی

وی در پاسخ به دیدگاه های ارائه شده از سوی بانوان فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال در این نشست، به فناوری های نوین به ویژه هوش مصنوعی و عطش فراوانی که در این زمینه در جامعه حاکم است، اشاره و شناسایی کرد. : نگرانی های خود را در مورد این عطش شدید هوش مصنوعی در جلسات دولت مطرح کرده ام. معتقدم ابتدا باید تعریف و توضیح درستی از هوش مصنوعی داده شود و از نگاه انزواگرایانه و سطحی به این موضوع پرهیز شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به تجربیات قبلی در زمینه توسعه فناوری در کشور تاکید کرد: اگر دولت وارد حوزه هوش مصنوعی شود نمی توان سرعت مورد نیاز را انتظار داشت و از نظر من عمق مناسب در این زمینه وجود دارد. زمینه رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال. در همین راستا جناب رئیس جمهور برای وزارت ارتباطات تعیین تکلیف کردند که پس از دو روز اطلاعیه، چارت تشکیلاتی خود را ارائه کردند. از این نظر باید از استخدام در حوزه هوش مصنوعی پرهیز کنیم.

از تصمیم گیری پشت درهای بسته خودداری کنید

الهاشمی تصریح کرد: اعتقاد ما به وزارت ارتباطات این است که در مسیر تصمیم‌گیری حرکت نکنیم، جایی که نسخه‌ها و سیستم‌ها پشت درهای بسته توسعه می‌یابند و بخش خصوصی متوجه نمی‌شود که ذینفع و کاربر اصلی است. وی تصریح کرد: تصمیمی که پشت درهای بسته گرفته شود باعث می شود بخش خصوصی با موانع جدی در جایگاه اجرایی مواجه شود. ما نه یک بار بلکه چندین بار شاهد این اتفاق بوده ایم و امیدواریم از آن درس بگیریم.

وی ادامه داد: این موضوع در وزارت ارتباطات تاکید شد که در جلسات تصمیم گیری و تصمیم گیری باید سازوکار عبور بخش خصوصی به سرعت تسهیل شود تا بخشنامه ها پشت درهای بسته تصویب نشود و از مزایای آن بهره مند شد. مشارکت این بخش در تصمیم گیری و تدوین بخشنامه ها.

رفع موانع اخذ مجوز AFTA.

وزیر ارتباطات همچنین با انتقاد از موانع پیش روی بخش خصوصی برای اخذ مجوز از مرکز افتا تاکید کرد: در بحث مجوز افتا نیازمند تصویب سریع هستیم و این مشکل باید برطرف شود.

در این راستا آژانس فناوری اطلاعات و پژوهشکده الفاوا موظف شدند موانع موجود را شناسایی و در اسرع وقت اعلام و گزارش کار را ارائه کنند.

انتصاب مدیر جدید پژوهشکده ارتباطات زنان

وزیر ارتباطات در بخشی دیگر از سخنان خود در جمع حدود 50 نفر از بانوان موفق و فعال در حوزه کسب و کار دیجیتال به نگرانی برخی از مدیران استارت آپی و خانم حاضر در جلسه مبنی بر استفاده بیشتر پاسخ داد. بانوان با تجربه در دستگاه اداری وزارت ارتباطات اعلام شد که از امروز برای اولین بار سرکار خانم لیلا محمدی به عنوان رئیس جدید پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات منصوب شد. در تاریخچه پژوهشکده.

الهاشمی همچنین حکم انتصاب خانم محمدی را صادر و وی را موظف به پیگیری دغدغه ها و موضوعات مطرح شده در این جلسه از سوی بانوان اقتصاد دیجیتال کشور و ایجاد پل ارتباطی بین آنها و وزارت ارتباطات کرد. .

در ابتدای این نشست که حدود سه ساعت به طول انجامید، جمعی از زنان فعال در نظام اقتصاد دیجیتال کشور به بیان نظرات، دیدگاه ها و نگرانی های خود در خصوص «بهره برداری بیشتر از توانمندی ها و توانمندی های زنان در نظام اقتصاد دیجیتال» پرداختند. ” «کاهش شکاف جنسیتی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات»، «افزایش کیفیت اینترنت»، «ضرورت بازگشت اقتدار سیاست‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به وزارت ارتباطات»، «حمایت» استارت آپ ها و شرکت های آنلاین، رفع موانع اخذ مجوز، اجرای دقیق قانون استحکام (مدیریت ملی داده ها و اطلاعات) و جلوگیری از خروج سرمایه های انسانی متخصص و… از مهم ترین موضوعاتی است که آن ها به آن اشاره می کنند. در دیدار با وزیر ارتباطات مطرح شد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iraneconomist