وزیر پیشنهادی ارتباطات در دفاع از برنامههای خود چه گفت؟
به گزارش توژال، سیدستر هاشمی هفته گذشته از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شورای اسلامی شهر معرفی شد. وی در سال 1355 در یاسوج به دنیا آمد و تحصیلات خود را در رشته هوش مصنوعی از دانشگاه موناش استرالیا و دانشگاه علم و صنعت ایران به پایان رساند. وی دو روز پس از ارائه، سیاستها، برنامهها و رویههای کلی پیشنهادی خود را تحت عناوین توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات، توسعه دولت هوشمند، بکارگیری فناوریهای نوین (مانند هوش مصنوعی) در صنایع مختلف اقتصاد دیجیتال، حمایت از توسعه محتوا و خدمات محتوا در فضای مجازی و توسعه صنعت، توسعه پست هوشمند.
در همین راستا روز گذشته پس از حضور رئیس جمهور در شورای اسلامی، اعضای شورای اسلامی در اولین روز بررسی صلاحیت های وزارت پیشنهادی دولت چهاردهم، صلاحیت وزیر پیشنهادی ارتباطات را مورد بررسی قرار دادند. . و فناوری اطلاعات، مخالفان و موافقان وی به بیان نظرات خود پرداختند و از آنجا ستار هاشمی به تشریح برنامه های خود پرداخت.
توسعه شبکه ملی ارتباطات و اطلاعات
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدای سخنان خود به حاکمیت فضای مجازی اشاره کرد و تاکید کرد: بدون شک یکی از وزارتخانه هایی که می تواند پیشرفت کشور را در این زمینه تضمین کند، وزارت ارتباطات و اطلاعات است. تکنولوژی. به گفته او توسعه شبکه ملی ارتباطات و اطلاعات یکی از مسائل است اگر نمایندگان به او اعتماد کنند این موضوع در دستور کار قرار می گیرد.
الهاشمی همچنین توضیح داد که اگرچه با استفاده از قابلیت پهپاد پیشرفتهایی در کشور ایجاد کردهایم، اما این ناهماهنگی بین زیرساختهای ارتباطات سیار و ثابت باید جبران شود که میتواند به عدالت ارتباطات در کشور کمک کند. توسعه زیرساخت های ارتباطی در روستاها مهم است، چیزی که من وظیفه دارم به طور ویژه دنبال کنم. چون من از این مناطق محرومم.
امروزه دسترسی آسان و سریع به اطلاعات برای نهادهای دولتی حائز اهمیت است، از این رو سرمایه گذاری های زیادی در این زمینه انجام می شود، از این رو اهداف دولت هوشمند کمک به دولت در ساده سازی امور و شهروندان به راحتی، در کمترین زمان و کمترین زمان است. هزینه ممکن بدون معطلی و مراجعه شخصی.
با دولت هوشمند تحرک غیر ضروری را کنار بگذارید
بنابراین الهاشمی بحث را ادامه می دهد دولت هوشمند و کاربرد هوش مصنوعی در صنایع وی خاطرنشان کرد و اظهار داشت که تلاش خود بر حذف تمام سفرهای غیرضروری از زندگی مردم متمرکز خواهد بود. وی در خصوص هوش مصنوعی و برخورد با آن توضیح داد که به کارگیری هوش مصنوعی امری مثبت است، اما نگاه فعال، نگاه موثر به هوش مصنوعی است و یکی از محورهایی است که انشاءالله دولت با جدیت دنبال خواهد کرد.
وی همچنین رضایت مردم از خدمات پستی مبتنی بر هوش مصنوعی و بهبود فرآیندها را از دیگر برنامه های خود عنوان کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از خدمات پلت فرم، مشارکت بخش خصوصی و تعامل با شرکت های پست و حمل و نقل جهانی پیگیر باشیم.
از یک طرف فیلتر مسدود کننده و VPN ها فیلتر مسدود کننده را قابل هک می کنند، در حالی که از طرف دیگر خطر گسترش مسائل امنیتی این برنامه ها مشکل ساز است و کاربران بدون دانش کافی نسبت به فیلتر مسدود کننده برنامه دانلود و نصب می کنند. استفاده از سایت های فیلتر شده، با هدف سوء استفاده و دسترسی به اطلاعات و معرفی انواع بدافزارها به گوشی های افراد طراحی شده است.
آسیب جدی به مدارهای فیلتر
موضوعی که دیروز نمایندگان مجلس به آن اشاره کردند و وزیر پیشنهادی ارتباطات نیز در این باره گفت استفاده از فیلترینگ در فضای مجازی آسیب های جدی از جمله افزایش هزینه برای بودجه خانواده را به همراه داشته است. همچنین بسیاری از حملات سایبری از طریق فیلترهایی که به صورت غیرقانونی بر روی گوشی ها نصب می شوند، انجام می شود.
وی افزود: معتقدم نتوانستیم با ابزارهای موجود پاسخگوی دغدغه های رهبر معظم انقلاب باشیم. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند اهمیت فضای مجازی کمتر از انقلاب اسلامی نیست، لذا وظیفه خود می دانیم با استفاده از فناوری ها به دغدغه های مردم پاسخ دهیم تا فرصت های فضای مجازی را به حداکثر برسانیم و آسیب های استفاده از فضای مجازی را به حداقل برسانیم.
الهاشمی معتقد است که باید فضای مجازی با قوانین داشته باشیم، بنابراین عملیات دسترسی را با توجه به سیاست های کلی سیستم تعریف می کنیم. درست است که سیاست های سایبری توسط وزارت ارتباطات و شورای امنیت ملی اجرا می شود، اما ما معتقدیم که می توانیم به عنوان یک بازوی مشورتی، تحلیل های کارشناسی ارائه کنیم و با دیدگاه اجماع ساز و متقاعدکننده پیش برویم.
ادامه مطلب
الهاشمی: تلاش می کنیم عدالت اطلاعاتی را در کشور ببینیم
با توجه به وعده های رئیس جمهور باید ارزیابی از روند گذشته برای دستیابی به اهداف ارائه شود بنابراین معتقدم مدیریت فضای مجازی باید در چارچوب قوانین و مقررات و با توجه به مسائل کشور با اجماع ملی اصلاح شود. مصوبات مجلس نمایندگان شوراها و ساختارها و تحت سیاست های رهبری امکان پذیر و امکان پذیر است.
وزارت من ادامه خدمات دیگران نخواهد بود
وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در پایان سخنان خود، حمایت پیشنهادی از پلتفرم ها، محتوا و خدمات داخلی را از برنامه های خود دانسته و تاکید کرد که بدون وابستگی به افراد و گروه ها، متعهد به خدمت به حکومت وحدت ملی است. اگر مجلس به او اعتماد داشته باشد، باید مدافع منافع ملی ایران باشد و با رعایت اصول عدالت و انصاف، وظایف محوله را بر عهده بگیرد و وزارت او ادامه وزارتخانه های دیگران نباشد.
khabarfarsi به نقل از توژال