اخبار اخبار تکنولوژی

از کارگروه رسیدگی به اینترنت چه خبر؟

تبلیغات بنری


به گزارش مجله ایرانی اکونومیست، اینترنت به عنوان یکی از بزرگترین اختراعات در عرصه فناوری و دنیای مدرن، نقشی حیاتی و اساسی در زندگی انسان دارد. این شبکه جهانی به کاربران این امکان را می دهد که با افراد و منابع اطلاعاتی حتی در سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و حتی این اطلاعات را به اشتراک بگذارند.

اوایل تابستان سال گذشته پس از گلایه مردم در سفرهای استانی از کندی اینترنت، دستور رفع این مشکل از سوی شهید سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی فضای مجازی صادر شد. در واقع با این موضوع کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مأموریت یافتند تا این موضوع را پیگیری کنند تا راهکارهایی برای رفع این نگرانی در بین مردم به دست آید. متعاقبا اعلام خواهد شد.

از این رو در نتیجه این موضوع نمایندگانی از وزارت ارتباطات برای حل مشکلاتی که خارج از اختیار وزارت ارتباطات بود به مرکز ملی فضای مجازی وارد شدند. ساز و کار کارگروه فوق الذکر و نحوه بررسی وضعیت اینترنت تشریح شد و ساز و کار بررسی در همین کمیته تعیین خواهد شد. این گزارش‌ها احتمالاً در قالب نظرسنجی مستقیم و غیرمستقیم از شرکت‌ها و عموم مردم و گزارش‌های فنی از مراکز مربوطه در داخل کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و به‌صورتی که توسط گروه به رسمیت شناخته می‌شود، تهیه می‌شود. .

البته در آن زمان تایید شد که زمان مشخصی در تصمیم گیری وجود ندارد، اما این تیم کاری در کمترین زمان ممکن این گزارش ها را تهیه و به محض تهیه به دستور کمیته ارائه خواهد شد. شورای عالی فضای مجازی

در همین رابطه سید محمد امین اغمری – رئیس مرکز ملی فضای مجازی – چندی پیش درباره کار تیم بررسی علت کندی اینترنت گفت: پس از تشکیل تیم کاری، تیم های فنی تشکیل شد و بخش‌های شبکه، پایه و سایر بخش‌ها فعال شد. ما در دوره‌ای هستیم و وزارت ارتباطات مسئول اجراست و ما مسئول نظارت بر گزارش‌ها و شاخص‌های شبکه در زمستان هستیم. وضعیت بهتر شده است اما به هر حال شبکه متزلزل است و امیدوارم با حضور دکتر الهاشمی در وزارت ارتباطات شرایط بهتر شود و شاهد رونق آن باشیم.

باید گفت؛ اوایل سال جاری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم در تشریح وضعیت این کارگروه گفت: وضعیت این کارگروه از دبیر شورای عالی فضای مجازی قابل پیگیری است اما باید گفت که در این کارگروه راه حل های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای بهبود شبکه وجود دارد که ما پیشنهاد دادیم بخشی از این راهکارها اجرا شود و پنل های اطلاعاتی جهانی روند بهبود را نشان دهند، اما البته هنوز با هدفمان فاصله داریم. انشاءالله وضعیت بهتر خواهد شد.

تبلیغات بنری

khabarfarsi به نقل از توژال